Στην Πρέβεζα η τελετή λήξης του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Γύρου Ιονίου

         

   Σύσκεψη  για την  προετοιμασία  της τελετής  λήξης του  Δεθνούς Ιστιοπλοϊκού Γύρου  Ιονίου η οποία  θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα  στις 10 και 11 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο  με την συμμετοχή φορέων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν   εθελοντικά στην διοργάνωση.

           Την σύσκεψη συγκάλεσε ο  εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας Κοσμάς Κορωναίος και συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων  και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης, οι  επιχειρηματίες ναυτικού τουρισμού  Γιώργος Τσιλιγκίρης και Ηλίας Τέφας, ο πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης Βαγγέλης Συγκούνας, η   Ειρήνη Τζίμα από  την Σχολη ΙΟΝΙΑΝ BREEZE καθώς επίσης ο Σύλλογος Γυναικών του Αγίου Θωμά  και  οι καταστηματάρχες του Εμπορικού  Συλλόγου  του Ιστορικού Κέντρου.
       Ο  κ.Κορωναίος  εισαγωγικά επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση  για την προβολή της Πρέβεζας  μεσούσης μάλιστα της τουριστικής περιόδου υπογραμμίζοντας ότι στο λιμάνι  θα  καταπλεύσουν
 70 σκάφη με   πληρώματα περίπου 400 ατόμων τα οποία θα μείνουν στην πόλη για δύο μέρες τονώνοντας σημαντικά την τοπική αγορά.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος  για θέματα πολιτισμού σημείωσε ότι  θα πρέπει   τόσο   ο Δήμος όσο και   όλοι οι φορείς  αλλά και οι κάτοικοι της πόλης   να   καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την φιλοξενία των επισκεπτών  με απώτερο σκοπό την προβολή του Δήμου και την   προσέλκυση τουριστών.
      Όπως επισημάνθηκε από όλους ζητούμενο αποτελεί να γίνει η  καλύτερη δυνατή υποδοχή με το μικρότερο κόστος ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει η εθελοντική  προσφορά την οποία  μπορούν  να  διαθέσουν  όχι μόνο  οι παρευρισκόμενοι αλλά  και όλοι όσοι το επιθυμούν.
Σύμφωνα με τον κ.Κορωναίο η  επιτροπή είναι ανοιχτή σε ιδέες, συμμετοχές και προσφορές   έτσι ώστε να προκύψει ένα πρόγραμμα το οποίο θα αναδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites