Στην Πρέβεζα η τελετή λήξης του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Γύρου Ιονίου

         

   Σύσκεψη  για την  προετοιμασία  της τελετής  λήξης του  Δεθνούς Ιστιοπλοϊκού Γύρου  Ιονίου η οποία  θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα  στις 10 και 11 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο  με την συμμετοχή φορέων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν   εθελοντικά στην διοργάνωση.

           Την σύσκεψη συγκάλεσε ο  εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας Κοσμάς Κορωναίος και συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων  και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης, οι  επιχειρηματίες ναυτικού τουρισμού  Γιώργος Τσιλιγκίρης και Ηλίας Τέφας, ο πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης Βαγγέλης Συγκούνας, η   Ειρήνη Τζίμα από  την Σχολη ΙΟΝΙΑΝ BREEZE καθώς επίσης ο Σύλλογος Γυναικών του Αγίου Θωμά  και  οι καταστηματάρχες του Εμπορικού  Συλλόγου  του Ιστορικού Κέντρου.
       Ο  κ.Κορωναίος  εισαγωγικά επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση  για την προβολή της Πρέβεζας  μεσούσης μάλιστα της τουριστικής περιόδου υπογραμμίζοντας ότι στο λιμάνι  θα  καταπλεύσουν
 70 σκάφη με   πληρώματα περίπου 400 ατόμων τα οποία θα μείνουν στην πόλη για δύο μέρες τονώνοντας σημαντικά την τοπική αγορά.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος  για θέματα πολιτισμού σημείωσε ότι  θα πρέπει   τόσο   ο Δήμος όσο και   όλοι οι φορείς  αλλά και οι κάτοικοι της πόλης   να   καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την φιλοξενία των επισκεπτών  με απώτερο σκοπό την προβολή του Δήμου και την   προσέλκυση τουριστών.
      Όπως επισημάνθηκε από όλους ζητούμενο αποτελεί να γίνει η  καλύτερη δυνατή υποδοχή με το μικρότερο κόστος ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει η εθελοντική  προσφορά την οποία  μπορούν  να  διαθέσουν  όχι μόνο  οι παρευρισκόμενοι αλλά  και όλοι όσοι το επιθυμούν.
Σύμφωνα με τον κ.Κορωναίο η  επιτροπή είναι ανοιχτή σε ιδέες, συμμετοχές και προσφορές   έτσι ώστε να προκύψει ένα πρόγραμμα το οποίο θα αναδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα νέα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα 27.9 έως και τη Δευτέρα, 04.10 – Όλη η απόφαση.

27/09/2021, 9:28 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλ. Καχριμάνης για το Τμήμα Λογιστικής : “Να λείπουν τέτοιες συζητήσεις … Δεν συζητάμε τέτοια περίπτωση”

25/09/2021, 10:30 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Θρίαμβο στον Λούρο

25/09/2021, 4:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ιστορική καμπάνα του Ενετικού Πύργου του Ρολογιού να πάρει τη θέση που της αρμόζει στην ιστορία της πόλης

25/09/2021, 4:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου – Βρέθηκε στο έδαφος και τραυματίστηκε

25/09/2021, 4:08 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Πρέβεζα γιορτάζει την Ευρωπαϊκή  Εβδομάδα Αθλητισμού

24/09/2021, 3:10 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites