Κυριακή, 15/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έσπασαν την απεργία τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας

Μας γέμισε ελπίδα το πως το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας με τα τόσα προβλήματα, κατάφερε χθες να ανταπεξέλθει στα δύσκολα φωνάζοντας δυνατά ΠΑΡΟΝ.
Δείγμα ανθρωπιάς το γεγονός ότι νοσηλευτές και γιατροί που βρίσκονταν σε απεργία προσήλθαν και ανέλαβαν δράση. Τα σχόλια της Αγωνιστικής Παρέμβασης για το Νοσοκομείο με τα οποία συμφωνούμε πλήρως είναι τα εξής:
Μερικές παρατηρήσεις.
1.Για μια ακόμη φορά φάνηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης του Νοσοκομείου μας και μάλιστα αναβαθμισμένου και στελεχωμένου επαρκώς.
2. Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι στελεχώνεται, στη μεγάλη πλειοψηφία του, από ικανότατο προσωπικό και μάλιστα υψηλής υπευθυνότητας και ανθρωπιάς,
Μέσα σε λίγη ώρα νοσηλευτές και γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Εξωτερικά ιατρεία) είχαν αντιμετωπίσει 14 τραυματίες συνανθρώπους μας (ορισμένοι από αυτούς κάπως πιο σοβαρά) !
Στο χώρο των ΤΕΠ προσέτρεξαν νοσηλευτές από όλα τα νοσηλευτικά τμήματα, καθώς και όλοι οι εφημερεύοντες γιατροί.
Επίσης αρκετοί νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι που βρίσκονταν σε απεργία , προσήλθαν και ανέλαβαν δράση βοηθώντας τους συναδέλφους τους στην αντιμετώπιση των τραυματισμένων συμπολιτών μας.
3.Το Νοσοκομείο Πρέβεζας , χάρις στο προσωπικό του , πέρασε με άριστα ένα από τα πιο απαιτητικά τεστ!
Τα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας στο Νοσοκομείο.
Γι αυτό , το Νοσοκομείο και τα μάτια μας…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ