Τετάρτη, 12/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι midnight sun στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Οι Midnight sun είναι ένα rock/prog-rock συγκρότημα που δημιουργηθηκε τον Αύγουστο του 2012 απο τους Παναγιώτη Παπανικολαου(φωνη-πληκτρα), Παππα Χρήστο (πρώτη κιθάρα), Κοτσίνη Γιώργο( δεύτερη κιθάρα),Αντωνίου Ηλία(μπάσο) και Βησσαρίων Ντούμη( ντραμς).

Ο Σύλλογος Ανθρώπολις διοργανώνει τριήμερη μουσική εκδήλωση στις 20, 21, 22 Ιουνίου 2013 στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής γιορτής μουσικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης μας (στην πλατεία δικαστηρίων, στο πολιτιστικό κέντρο Όαση, στο πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης, στον πεζοδρόμο κοντά στο ρολόι, μέσα και έξω από την Θεοφάνειο, στην πλατεία Ανδρούτσου ) και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει διάφορα είδη μουσικής ( έντεχνο , ροκ . παραδοσιακό, λαϊκό, κα ). Συμμετέχουν χορωδίες της πόλης μας , το μουσικό σχολείο Πρεβεζας , διάφορα σχήματα με πρεβεζάνους καλλιτέχνες και από άλλες πόλεις , χορευτικά σχήματα, παντομίμες ενώ θα λειτουργήσει εργαστήριο κατασκευης μουσικών οργάνων. Παράλληλα με της εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί εθελοντική προσφορά τροφίμων για την ενίσχυση της προσπάθειας της πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας για δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου .
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα δωσει την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής και στους επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν την μουσική σπουδαίων καταξιωμένων συνθετών από καλλιτέχνες συμπολίτες μας που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί σε όλους., εξάλλου το ρεπερτόριο είναι ποικίλο ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι την μουσική της προτίμησης τους . Επίσης είναι μια καλλιτεχνική εκδήλωση που καλλιεργεί τη μουσική παιδεία, μυεί το κοινό και ιδιαίτερα τους νέους στην μουσική και προσφέρει μουσικά ακούσματα όλων των αποχρώσεων στους συμπολίτες μας.
Η προσέλευση του κοινού αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη αφενός γιατί πραγματοποιείται σε κεντρικότατα σημεία και αφετέρου γιατί τα ακούσματα είναι οικεία σε ευρύτερο κοινό, οι ντόπιοι καλλιτέχνες θα δώσουν μια τοπική νότα στις εκδηλώσεις ενω η χρονική περίοδο είναι ιδανική αφού η Πρέβεζα κατακλύζεται από επισκέπτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ