Κυριακή, 19/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ:Δημοπρατήθηκε το έργο επισκευής του καφενείου της Κυανής Ακτής

Mε την συμμετοχή 13  ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε   στον Δήμο της Πρέβεζας  ανοιχτή δημοπρασία για το έργο  επισκευής του καφενείου της Κυανής Ακτής.

Το έργο συνολικού προυπολογισμού 180 χιλιάδων ευρώ με Φ.Π.Α χρηματοδοτείται από την ΣΑΤΑ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων  χωματουργικές εργασίες, παρεμβάσεις στο φέρον οργανισμό και  την τοιχοποιία, την πραγματοποίηση  ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών καθώς και τοποθέτηση ξύλινης στέγης.
Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, η  επισκευή  του καφενείου  είναι επιτακτική ανάγκη  καθότι το κτίριο αυτό  έχει συνδέσει την παρουσία του με την ιστορία της πόλης και την παραλία   της Κυανής Ακτής.
Προυπόθεση   για  τον Δήμο είναι   η αρμονική συνύπαρξη του νέου κτιρίου  με τον  περιβάλλοντα χώρο και η ήπιας μορφής λειτουργία του.
Αποτελεί δε, συνέχιση των προσπαθειών  για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Κυανής Ακτής  που αποτελεί σημείο αναφοράς  για όλους τους Πρεβεζάνους και μια από τις  σημαντικότερες φυσικές ομορφιές της Πρέβεζας και όλου του Δήμου.
Η  ανακήρυξη του  αναδόχου  του έργου θα γίνει μετά την  συνεδρίαση της αρμόδιας για το θέμα οικονομικής επιτροπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ