ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε δήμο και Αστυνομία ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός σύλλογος Νεοχωρίου για το καταφύγιο σκύλων

Αφορμή ποικίλων αντιδράσεων στάθηκε η ανάρτηση του mypreveza.gr ΠΡΕΒΕΖΑ: Θλιβερές εικόνες στο καταφύγιο αδέσποτων σκύλων [ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ] στο οποίο με πολύ προσοχή και δίχως την εξαπόλυση ύβρεων στο πρόσωπο και την προσπάθεια κανενός , αφήσαμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους . . .

Τιμώντας το αναγνωστικό μας κοινό, έχουμε την ιερή υποχρέωση να τους θέσουμε την ακριβή διάσταση των γεγονότων.
Ενώ το Mypreveza.gr είναι το μοναδικό μέσο μαζικής ενημέρωσης έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που μόλις σε 5 μήνες λειτουργίας του, εξάρει μονίμως το έργο της Παρέμβασης για τα Ζώα στις παρακάτω αναρτήσεις:
Χάθηκε η Κούκι-Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει
ΠΡΕΒΕΖΑ: Απίστευτη κτηνωδία πυροβόλησαν σκύλο εξεπαφής
ΠΡΕΒΕΖΑ: Επικήρυξαν τον δολοφόνο που πυροβόλησε εξ επαφής σκυλίτσα στην Νικόπολη
ΠΡΕΒΕΖΑ: Άλλη μία κτηνωδία-Κρέμασαν σκύλο μέσα σε αυτοκίνητο
ΠΡΕΒΕΖΑ: Πέταξαν κουταβάκια στα σκουπίδια
ΠΡΕΒΕΖΑ: Σκυλάκι είχε φύλακα άγγελο-Σώθηκε την τελευταία στιγμή από φόλα
ΠΡΕΒΕΖΑ: Επικήρυξαν τον δολοφόνο με τις φόλες που σπέρνει το Θάνατο στην ΒΙ.ΠΕ
ΠΡΕΒΕΖΑ: Παράτησαν κουταβάκια σε ένα καφάσι
Πάρτυ της Παρέμβασης για τα ζώα για καλό σκοπό

Τοπικό έντυπο με δημοσίευμα του, καταφέρθηκε εναντίον του mypreveza.gr και του tomistinenimerosi.gr μιλώντας για  Φασισμό της . . . Παραπληροφόρησης και εμμονή μας προς την Δημοτική Αρχή και το πρόσωπο του Δημάρχου εξαπολύοντας δημοσίως Ύβρεις και υπονοώντας ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα.
Όσον αφορά τα τελευταία, εμείς απαντούμε με ένα μεγάλο ΝΑΙ, ναι εξυπηρετούμε συμφέροντα Κοινωνικά και όχι πολιτικά . . . Βασικό μας πλεονέκτημα είναι ότι δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα αυτή μέσα από τον απλό κόσμο για τον απλό κόσμο . . . Απαντούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ, ναι έχουμε εμμονή με την αλήθεια, ναι έχουμε εμμονή με την ειλικρίνεια και όχι με την Δημοτική Αρχή, την οποία με τις αναρτήσεις μας προσπαθούμε να τους υποδείξουμε λάθη και παραλείψεις χωρίς ύβρεις. . .  Η ανάρτηση μας σχετικά με το καταφύγιο πραγματοποιήθηκε έπειτα από τις έγγραφες διαμαρτυρίες και όχι καταγγελία(όπως ισχυρίζονται), φιλόζωων και κατοίκων του Νεοχωρίου. Θα ήταν βλακώδες να στηρίξουμε την ανάρτηση μας στις προσωπικές διαφορές που έχουν μεταξύ τους οι άνθρωποι που ασχολούνται με το καταφύγιο . . . και βλάκες δεν είμαστε!!!Βασικός μας στόχος δεν ήταν να προσβάλουμε τις προσπάθειες των εθελοντών, αλλά να θέσουμε το Δήμο προ των ευθυνών του για την κατάσταση. Δυστυχώς όμως οι αντιδράσεις ορισμένων, οι οποίοι αυτοβούλως ανέλαβαν όλη την ευθύνη για τις εικόνες, χωρίς να τους τις καταλογίσει κανείς, είχαν ως αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Παρότι λοιπόν κάποιοι προσπάθησαν να χαρακτηρίσουν ως ψευδή την ανάρτηση, μόλις αντελήφθησαν την πλήρη κατοχύρωση των στοιχείων που έχει στα χέρια του το mypreveza.gr, μετέτρεψαν την επίθεση από ψευδή, σε . . . “απομονώσαμε εικόνα” της κατάστασης που επικρατεί εκεί . . .Εμείς όμως παραμένουμε σταθεροί από την αρχή χωρίς να αλλάξουμε το παραμικρό, γιατί πολύ απλά μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις . . .
Προς αποκατάσταση της αλήθειας . . .
παραθέτουμε δημοσίως και με την σύμφωνη άδεια τους, την πηγή των καταγγελιών σχετικά με το καταφύγιο σκύλων στην θέση Λάκκους στο Νεοχώρι.
Με έγγραφή διαμαρτυρία τους προς το Δήμο στις 20/03/2013 όπως βλέπετε και στο έγγραφο παρακάτω, οι κάτοικοι του Νεοχωρίου (εκατοντάδες και όχι ένας) εκπροσωπούμενοι από τον Πολιτιστικό και περιβαλλοντικό σύλλογο τους, καταγράφουν την ίδια και χειρότερη κατάσταση από αυτή που κατέγραψε και ο φακός του Mypreveza.gr. Να πούμε ότι το έγγραφο υπογράφεται από την ταμία του συλλόγου κ. Έλλη Γκάνα και τον πρόεδρο του Βαγγέλη Ντάτσα πρώην υποψήφιο της τοπικής κοινότητας με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Πρέβεζας κ. Χρήστου Μπαΐλη.

Μετά από αυτό, όπως βλέπετε στο έγγραφο παρακάτω, ακολούθησε μία ημέρα πριν την ανάρτηση μας, καταγγελία του ίδιου συλλόγου στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας που αναφέρει ακριβώς ή σχεδόν τα ίδια.
Έπειτα από αυτά είχαμε συνάντηση με τον εισαγγελέα Πρέβεζας κ. Μάστακα, στον οποίο καταθέσαμε αντίγραφο της διαμαρτυρίας του Συλλόγου.

Σε όσους φωστήρες, μας χαρακτήρισαν βλάκες, φασίστες, εξαρτημένους πολιτικά και ανήθικους, τους επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς, συμπληρώνοντας ότι δεν πρόκειται να φιμώσουν τις ελεύθερες φωνές και θα κάνουμε ρεπορτάζ, με επιχειρηματολογία και όχι με κινδυνολογίες.
Η δημοκρατία της …πληροφόρησης είναι να δίνεις φωνή στους πολλούς και όχι στους λίγους . . .
Και όπως βλέπετε και στα στοιχεία που παραθέσαμε πιο πάνω το mypreveza.gr έδωσε φωνή στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εκατοντάδες κάτοικοι του Νεοχωρίου και όχι μόνο! ! !
Τέλος οι προσβολές που δεχθήκαμε δεν θα μείνουν αναπάντητες! ! !


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites