ΠΡΕΒΕΖΑ: Μια ιδιαίτερη επίσκεψη δέχτηκε ο Δήμαρχος

Tην επίσκεψη του Ολλανδού ζωγράφου Μπαρτ Ελφρινγκ ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει ως τόπο κατοικίας του το Ανω Κοτσανόπουλο Πρέβεζας δέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης.

Ο Ολλανδός ζωγράφος, γοητευμένος από το τοπίο  ζει και δημιουργεί την μεγαλύτερη διάρκεια του έτους στο Κοτσανόπουλο  έχοντας  αποκτήσει ιδιαίτερες σχέσεις με τους κατοίκους.
Πέρσυ ο Μπαρτ Ελφρινγκ  πραγματοποίησε έκθεση ζωγραφικής αποτυπώνοντας πορτραίτα των   ανθρώπων του μόχθου,  την οποία  αρχές Ιουλίου θα παρουσιάσει και στην Πρέβεζα.
Παράλληλα  με την βοήθεια συνεργατών του έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο βίντεο το οποίο  αναδεικνύει  τον  ιδιαίτερο τρόπο ζωής στον ορεινό όγκο του Δήμου.
Ο κ.Μπαϊλης ευχαρίστησε τον Ολλανδό καλλιτέχνη για την αγάπη με την οποία έχει περιβάλλει την περιοχή  υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούνται τέτοιες σχέσεις φιλίας και συνεργασίας σε μια μάλιστα  δύσκολη  για την κοινωνία  μας συγκυρία.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θεία λειτουργία για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας θα τελεσθεί στον Άγιο Χαράλαμπο

19/10/2021, 1:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χειροτονήθηκε πρεσβύτερος ο διάκονος Λάμπρος Παπαπάσχος

19/10/2021, 1:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ 1912- 2021 : Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας

19/10/2021, 12:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

19/10/2021, 12:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναφορά στη βουλή από βουλευτές του ΚΚΕ για την καθυστέρηση που υπάρχει στο να προμηθευτούν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής τα βιβλία για το μάθημα της β΄ Ξένης Γλώσσας

19/10/2021, 12:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites