Τρίτη, 28/01/2020

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Πήγαιναν να τους πουλήσουν ρούχα και έφευγαν με χιλιάδες ευρώ ! ! !

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών,
δύο κλοπές από οικίες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, στα χωριά Παλαμπά και Κοκκινιά των Φιλιατών Θεσπρωτίας, οι οποίες έγιναν κατά το  τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ως δράστες των παραπάνω κλοπών ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί Ρομά (δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 28 ετών και μία 38χρονη γυναίκα), οι οποίοι προσήχθησαν χθες (18-05-2013) το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών  και αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες.
Ειδικότερα,   από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 38χρονη γυναίκα  το πρωί της 04-05-2013 στο χωριό Παλαμπά Θεσπρωτίας, αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από οικία 71χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των (18.500) ευρώ και δύο βιβλιάρια Τραπεζών.
Επίσης, προέκυψε εμπλοκή του 27χρονου και του 28χρονου  στην κλοπή  με τη μέθοδο της απασχόλησης και της εισόδου από ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι 78χρονου ημεδαπού, που έγινε το πρωί της 13-05-2013 στο χωριό Κοκκινιά Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των (8.500) ευρώ.
Οι έρευνες για τη συμμετοχή των δραστών  και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.

Οι δράστες επέλεγαν ως «στόχους» ηλικιωμένα άτομα και τους απασχολούσαν με το πρόσχημα της πώλησης ειδών ρουχισμού, με σκοπό να τους αφαιρέσουν χρήματα από το σπίτι   
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ