Κυριακή, 19/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μπαλάκι οι ευθύνες για την παρέλαση σκουπιδιών . . .

Εδώ η πόλη βρώμισε και ο Δήμος χτενίζεται . . .
Δεν ξέρουν που να πρώτο ρίξουν τις ευθύνες οι του Δήμου Πρέβεζας για την αποκρουστική εικόνα που παρουσίασε η πόλη μας τις γιορτινές μέρες του Πάσχα. Κάνοντας μια απέλπιδα προσπάθεια να αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες για τον κάκιστο συντονισμο αποκομιδής των σκουπιδιών, έριξαν τις ευθύνες στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου ο οποίος σύμφωνα με το Δήμο ήταν κλειστός το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και την αργία της Πρωτομαγιάς χθες. Αλήθεια μόνο για την Πρέβεζα ήταν κλειστός ο ΧΥΤΑ ; ; ; Γιατί σε άλλες πόλεις στην Ήπειρο δεν ήταν τα σκουπίδια παραταγμένα στους δρόμους , όπως στα στενά και την Παραλία της Πρέβεζας! ! ! Το mypreveza.gr έχει ουκ ολίγες φορές αναρτήσει καταγγελίες και ρεπορτάζ για τα σκουπίδια στην Πρέβεζα με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για μικροπολιτική και χίλια δυο άλλα . . . ευτυχώς όμως η εικόνα αυτή καταγράφηκε από την πλειοψηφία των έγκριτων Μ.Μ.Ε της πόλης μας όπως το prevezabest.blogspot.gr που ανέδειξε και το θέμα με την ανάρτηση του ΠΡΕΒΕΖΑ: Μάλλον δεν θέλει να έχει τουρισμό . . .
το atpreveza.gr με την ανάρτηση του Αρνητικά σχόλια για τα σκουπίδια… (photo) και η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση έντυπη και ηλεκτρονική με πλήθος αναρτήσεων και δημοσιευμάτων με χαρακτηριστική την σημερινή Θαύμα!!! Απορριμματοφόρα του δήμου Πρέβεζας, μάζευαν σκουπίδια.
Για εμάς οι ευθύνες για αυτήν την κατάντια είναι ξεκάθαρες και ανήκουν στην Δημοτική Αρχή, ας αποφασίσουν όμως και οι ίδιοι που θα πετάνε το μπαλάκι κάθε φορά που οι πολίτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες εικόνες για να ξέρουμε και εμείς που να απευθυνόμαστε! ! ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δήμος έχει αποποιηθεί τις ευθύνες του για την καθαριότητα της πόλης μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ