ΠΡΕΒΕΖΑ: Μπαλάκι οι ευθύνες για την παρέλαση σκουπιδιών . . .

Εδώ η πόλη βρώμισε και ο Δήμος χτενίζεται . . .
Δεν ξέρουν που να πρώτο ρίξουν τις ευθύνες οι του Δήμου Πρέβεζας για την αποκρουστική εικόνα που παρουσίασε η πόλη μας τις γιορτινές μέρες του Πάσχα. Κάνοντας μια απέλπιδα προσπάθεια να αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες για τον κάκιστο συντονισμο αποκομιδής των σκουπιδιών, έριξαν τις ευθύνες στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου ο οποίος σύμφωνα με το Δήμο ήταν κλειστός το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και την αργία της Πρωτομαγιάς χθες. Αλήθεια μόνο για την Πρέβεζα ήταν κλειστός ο ΧΥΤΑ ; ; ; Γιατί σε άλλες πόλεις στην Ήπειρο δεν ήταν τα σκουπίδια παραταγμένα στους δρόμους , όπως στα στενά και την Παραλία της Πρέβεζας! ! ! Το mypreveza.gr έχει ουκ ολίγες φορές αναρτήσει καταγγελίες και ρεπορτάζ για τα σκουπίδια στην Πρέβεζα με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για μικροπολιτική και χίλια δυο άλλα . . . ευτυχώς όμως η εικόνα αυτή καταγράφηκε από την πλειοψηφία των έγκριτων Μ.Μ.Ε της πόλης μας όπως το prevezabest.blogspot.gr που ανέδειξε και το θέμα με την ανάρτηση του ΠΡΕΒΕΖΑ: Μάλλον δεν θέλει να έχει τουρισμό . . .
το atpreveza.gr με την ανάρτηση του Αρνητικά σχόλια για τα σκουπίδια… (photo) και η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση έντυπη και ηλεκτρονική με πλήθος αναρτήσεων και δημοσιευμάτων με χαρακτηριστική την σημερινή Θαύμα!!! Απορριμματοφόρα του δήμου Πρέβεζας, μάζευαν σκουπίδια.
Για εμάς οι ευθύνες για αυτήν την κατάντια είναι ξεκάθαρες και ανήκουν στην Δημοτική Αρχή, ας αποφασίσουν όμως και οι ίδιοι που θα πετάνε το μπαλάκι κάθε φορά που οι πολίτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες εικόνες για να ξέρουμε και εμείς που να απευθυνόμαστε! ! ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δήμος έχει αποποιηθεί τις ευθύνες του για την καθαριότητα της πόλης μας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites