ΠΡΕΒΕΖΑ: Θα ”πετάξει” στο δρόμο εξαμελή άπορη οικογένεια ο δήμος ; ; ;

Υπό την απειλή έξωσης βρίσκεται μια άπορη εξαμελής οικογένεια στην πόλη της Πρέβεζας;

Όπως αναφέρουν τα μέλη της οικογένειας, οι ίδιοι διαμένουν σε ένα σπίτι που τους είχε παραχωρήσει μία κυρία η οποία μετά το θάνατό της έδωσε ρητή εντολή στους  κληρονόμους της να μην βγάλουν την άπορη οικογένεια στον δρόμο. Το πράγμα όμως αρχίζει να μπερδεύεται, αφού βρέθηκε διαθήκη με την οποία η κυρία παραχωρεί το συγκεκριμένο κτίριο στο Δήμο. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια ενός μέλους της οικογένειας το οποίο είπε:
“Άνεργοι όλοι στην οικογένεια και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε αύριο σπίτι” ενώ ο πατέρας ανέφερε  ότι “το σπίτι που μένουμε, άνηκε σε μια κυρία η οποία έχει πεθάνει. Είχε δώσει όμως ρητή εντολή προς τους κληρονόμους να μην μας δημιουργήσει κανείς πρόβλημα.Η Υπόθεση περιπλέκεται και μπαίνει στη μέση ο Δήμος, διότι βρέθηκε μια διαθήκη η οποία αναφέρει ότι το συγκεκριμένο κτήριο το παραχωρεί στο Δήμο.Δεν έχουμε πρόβλημα να αποχωρήσουμε από το σπίτι, φτάνει ο Δήμος να μας εξασφαλίσει μια άλλη οικία να μείνουμε”
Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν περνά καν από το μυαλό της σημερινής Δημοτικής Αρχής να αφήσει χωρίς κεραμίδι, μια οικογένεια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα . . . Ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνει η πατρίδα μας και οι πολίτες της είμαστε βέβαιοι, πως ο Δήμος Πρέβεζας θα δείξει ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το ‘παιχνίδι’ της ανακύκλωσης συνεχίζεται στο Δήμο Ζηρού

17/09/2021, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites