ΠΡΕΒΕΖΑ: Καθαρίζουμε τον Αμβρακικό

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί από το προσωπικό φύλαξης-επόπτευσης του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού καθαρισμός σε περιοχές της Άρτας και της Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, στην Άρτα θα γίνει καθαρισμός και αποψίλωση στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Έρευνας και Πληροφόρησης Σαλαώρας, προκειμένου να καταστεί επισκέψιμο από μαθητές, κατοίκους αλλά και επισκέπτες της περιοχής, ενώ στην Πρέβεζα θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός και περισυλλογή σκουπιδιών και απορριμμάτων από την ακτογραμμή των περιοχών Μάζωμα μέχρι και την Αγ. Τριάδα.
Στόχος του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού είναι να συμβάλλει με το δυναμικό και τα μέσα που διαθέτει στην αποκατάσταση των τοπίων και συνεπώς στην αναβάθμιση της οικολογικής αξίας του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού.
Προσδοκούμε στην ουσιαστική συμπαράσταση και συνδρομή των ευαισθητοποιημένων κατοίκων της περιοχής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους οποίους καλούμε να συνδράμουν για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το ‘παιχνίδι’ της ανακύκλωσης συνεχίζεται στο Δήμο Ζηρού

17/09/2021, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites