Παρασκευή, 13/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκίνησαν τα προγράμματα »ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ»

Ξεκίνησε η υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης, στο ΚΕΚ ΚΕΑΑΠ Α.Ε., στα πλαίσια της πράξης «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους έως 29 ετών».

Το ΚΕΚ έχει εξασφαλίσει σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις της περιοχής.
Τα προγράμματα απευθύνονται σε εγγεγραμμένους ανέργους του μητρώου του ΟΑΕΔ που έχουν ήδη επιλεγεί. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν ένα μήνα θεωρίας στο ΚΕΚ και πέντε μήνες πρακτική άσκηση σε επιχείρηση. Η πρακτική άσκηση αφορά ημερήσια διάρκεια 6 ωρών  και δεν μπορεί να υπερβαίνει τους πέντε μήνες. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, στους καταρτιζόμενους παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη έναντι κινδύνου, ατυχήματος κτλ. Το εκπαιδευτικό επίδομα για πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι 2.700 ευρώ και για αποφοίτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και  μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι 2.400 ευρώ. Το εκπαιδευτικό επίδομα καταθέτει το Υπουργείο Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας σε τραπεζικό λογαριασμό του καταρτιζόμενου.
Με εμπειρία αρκετών ετών, και με σταθερή ποιότητα και αξία το ΚΕΚ ΚΕΑΑΠ Α.Ε είναι σε θέση να σας προετοιμάσει και να σας δώσει εφόδια που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των μελλοντικών σας στόχων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΚ ΚΕΑΑΠ Α.Ε , Λ. Ιωαννίνων 210 , Πρέβεζα. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2682028156,60550 και ώρες 09.00-15.00.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ