Τρίτη, 28/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Οδύσσεια ενός 13χρονου που ζήτησε το αυτονόητο . . .

Διαβάστε την καταγγελία μιας μάνας που ζήτησε το αυτονόητο για τον 13χρονο γιο της.Τι ήταν αυτό; ; ; Γιατρός και μάλιστα παιδίατρος.Που; ; ; εδώ είναι το »αστείο», στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας . . .
Τα πρόβλημα λοιπόν με τις εφημερίες στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας γίνεται ολοένα και εντονότερο, με αποτέλεσμα γονείς και παιδιά να γίνονται μπαλάκι και να πηγαίνουν από τον έναν γιατρό στον άλλον μέχρι να εξασφαλίσουν την ασφάλεια τους!!!
Η καταγγελία της μητέρας:
«ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.50΄ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΞΥ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ..
ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
( ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΗΣ) , ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ, Ο ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ …ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ Ή ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΟΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ. .
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΙΔΙΩΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΕΙ? ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ