Σάββατο, 26/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Να γιατί μίλησε σε σχεδόν ανύπαρκτο ακροατήριο ο »Ιαβέρης»

Το θέατρο του παραλόγου και οι απορίες σχετικά με την ημερίδα που διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Δικαστηρίου Ανηλίκων Πρέβεζας σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας συνεχίζονται.
Η Ημερίδα είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε  θέματα Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς αλλά κάποιοι έλειπαν γιατί δεν ενημερώθηκαν. Με επιστολή τους στα τοπικά ΜΜΕ λοιπόν το σωματείο εκπαιδευτικών υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών  εκφράζουν την απορία τους και την λύπη τους για την μη πρόσκληση του σωματείου στην ημερίδα.
Η επιστολή του σωματείου λέει τα παρακάτω:
Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι την δευτέρα 22/04/2013  διοργανώθηκε  ημερίδα ενημέρωσης και πρόληψης  τροχαίων  ατυχημάτων στην πόλη μας υπό την αιγίδα  του δήμου Πρέβεζας  και της εισαγγελίας εφετών Πρέβεζας.
Εκφράζουμε όμως την απορία μας και την λύπη μας για την μη πρόσκληση του συλλόγου μας στην ημερίδα εφόσον θεωρούμε ότι το επάγγελμα μας έχει άμεση σχέση με το θέμα  τις ημερίδας .Ο σύλλογος εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών   αυτοκινήτων κ μοτοσυκλετών Πρέβεζας  είναι διαθέσιμος όπου του ζητηθεί παρέχει τις γνώσεις του σε ανάλογα θέματα..

                Ν.  ΠΡΕΒΕΖΑΣ                  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ   ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚ/ΤΩΝ  Κ’ ΜΟΤΟΣ/ΤΩΝ
ΠΡΕΒΕΖΑ     24./04/2013                                                                                                            

τηλ.2682026765

Κιν.6977230180

Κιν. 6945392194

Εκτός αυτών απουσία από την αίθουσα πήραν αυτοί για τους οποίου υποτίθεται πως πραγματοποιήθηκε η ημερίδα και ήταν ποιοι άλλοι . . . οι ανήλικοι μαθητές.
Αυτά θα πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά όσους διοργανώνουν τέτοιου είδους πολύ σοβαρές εκδηλώσεις οι οποίες δυστυχώς πάνε στο βρόντο!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ