Πέμπτη, 01/10/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συγκαλείται το Συντονιστικό Όργανο Πολίτικης Προστασίας για το σχέδιο »ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ»

Κατόπιν του 1 & 4 σχετικού που αφορά το Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση των Δασικών Πυρκαγιών στις περιπτώσεις που θα χρειαστεί,
συγκαλείται το  Συντονιστικό Όργανο Πολίτικης Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας στις  12 Απριλίου 2013 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της  Π. Ε. Πρέβεζας.
1. Σκοπός της σύσκεψης είναι η μελέτη των θεμάτων που αναφέρονται στο 4 σχετικό για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών  και την καλύτερη αντιμετώπιση τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας .
2. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των κ.κ. Δημάρχων (ή των εκπρόσωπων τους) με τους υπευθύνους υπαλλήλους των γραφείων Πολιτικής Προστασίας καθώς και των εκπροσωπών όλων των εμπλεκομένων φορέων,  κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να χαραχθεί ενιαία πολιτική και να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός όλων μας για την αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού θέματος.
3. Οι υπεύθυνοι των γραφείων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων να προβούν στην σύνταξη η στην ανανέωση των τοπικών σχεδίων δασικών πυρκαγιών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ