Τετάρτη, 23/09/2020

Τελευταίο αντίο στον Πρόεδρο των Προέδρων

Ο Πρόεδρος Γιάννης Γιαμάς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του
Επιμελητηρίου Πρέβεζας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεωργίου Κασιμάτη Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
Ο Γιώργος Κασιμάτης έφυγε από κοντά μας πολύ γρήγορα, πρόωρα και άδικα. Παρ’ όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι όσοι τον γνωρίσαμε θα τον θυμόμαστε, γιατί πεθαίνει μόνο αυτός που λησμονιέται.
Θα τον θυμόμαστε για την απλότητα του, την καλοσύνη του, την ανιδιοτέλεια του και την ανεξάντλητη διάθεση του για προσφορά τόσο στα μέλη του Επιμελητηρίου του, όσο και στα μέλη της Κ.Ε.Ε.Ε., παρακαταθήκες πολύτιμες για όλους μας.
Είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και πολύ καλά αφού συνεργαστήκαμε αρκετές φορές. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε στη ζωή του ήταν ήρεμος, έδινε λύσεις προσπαθώντας πάντα με την κατάλληλη ισορροπία των δεδομένων να μην αδικήσει κανέναν.
Η Επιμελητηριακή κοινότητα και ο τόπος μας στερείται πλέον της προσφοράς ενός πολύ χρήσιμου μέλους γιατί ο Γιώργος ήταν και κάτι παραπάνω από φίλος.
Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας δια του Προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Γιαμά θα τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος σύμφωνα με την επιθυμία των οικείων του.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Ιωάννης Γιαμάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ