ΠΡΕΒΕΖΑ:Αδυναμία του ΚΤΕΛ να εκτελέσει ακόμα και τα προγραμματισμένα δρομολόγια!

Την αδυναμία τους να εκτελέσουν ακόμα και τα προγραμματισμένα δρομολόγια των λεωφορείων λόγω των μεγάλων οφειλών των μαθητικών δρομολογίων διατυπώνει η διοίκηση του ΚΤΕΛ Πρέβεζας,
ενώ ανάλογη είναι και η κατάσταση των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ σε όλο το νομό. Οι οφειλές ξεπερνούν τον ένα χρόνο, ενώ ακόμα και οι μικρές πιστώσεις που έφτασαν, λόγω νομικών κωλυμάτων δε μπορούν να εισπραχθούν και τόσο το ΚΤΕΛ όσο και τα ΤΑΞΙ αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν κάποια νομικά κωλύματα προκειμένου τις επόμενες ημέρες να γίνει η εκταμίευση των χρημάτων. Οι οφειλές φτάνουν το 1 εκ ευρώ για το ΚΤΕΛ με τα έξοδα να τρέχουν. Σε λίγο , μας είπαν , αν δεν λάβουν τα οφειλόμενα δεν θα έχουν να βάλουν πετρέλαιο για να κινηθούν τα οχήματά τους. Ανάλογη είναι η κατάσταση και στα ταξί της Φιλιππιάδας, η οποία οδήγησε την προηγούμενη εβδομάδα σε αναστολή των δρομολογίων σε όλο το Δήμο Ζηρού. Την ίδια στιγμή, φαίνεται ότι βρέθηκε μια προσωρινή λύση, μετά και τις συναντήσεις του Προεδρείου του Σωματείου, με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και το Σωματείο ΤΑΞΙ Φιλιππιάδος, αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Πρέβεζας κ. Αλέκο Ντόντορο η καθυστέρηση της καταβολής των χρημάτων για δρομολόγια που έχουν γίνει τους έχει πλήξει όλους και έχει δημιουργήσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η κίνηση στα ΤΑΞΙ είναι ήδη μειωμένη κατά 85% και υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που επιβιώνουν με τα μαθητικά δρομολόγια και όπως είναι φυσικό έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε αυτά. Τόσο η διοίκηση του ΚΤΕΛ όσο και οι διοικήσεις των σωματείων ΤΑΞΙ δεν θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην μετακίνηση των μαθητών και να σταματήσουν τα δρομολόγια, όμως η καθυστέρηση της καταβολής των χρημάτων είναι ένα πρόβλημα» το οποίο δεν φαίνεται να βρίσκει εύκολα λύση.
epirusgate.blogspot.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites