Σάββατο, 19/09/2020

Το ΠΑΣΟΚ βάζει τους υπαλλήλους του να υπογράψουν μία σκανδαλώδη σύμβαση

Στους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ δόθηκαν από την Ιπποκράτους οι συμβάσεις για εκ περιτροπής εργασία. Σε μία προσπάθεια να «συμμαζέψουν» τα έξοδα στο ΠΑΣΟΚ, οι εργαζόμενοι καλούνται να υπογράψουν νέες συμβάσεις.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να υπογράψουν πως:

Θα εργάζονται δύο ημέρες την εβδομάδα, εκτός και αν παραστεί ανάγκη για επιπλέον εργασία, ωστόσο σε καμία περίπτωση οι ημέρες δεν θα ξεπερνούν τις 25 μηνιαίως.
Στην περίπτωση όμως έλλειψης εργασίας το «ΚΙΝΗΜΑ» -όπως αναφέρεται το ΠΑΣΟΚ στη σύμβαση- θα μπορεί και αφού θα έχει ενημερώσει 48 ώρες νωρίτερα τους εργαζομένους να μην τους απασχολήσει για ορισμένες ημέρες ή να τους απασχολήσει για λιγότερες από τις συμφωνημένες δύο εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.
Οι εργάσιμες ώρες ανά ημέρα θα είναι από 8 και κάτω.
Οι συνεργάτες του Κινήματος δεν μπορούν να αναλάβουν εξωτερική εργασία σε άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα ή να συμμετέχουν σε έργο ή προγράμματα που βρίσκονται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις αξίες, αρχές και στόχους του «Κινήματος».
Τέλος όπως αναφέρεται στις περισσότερες συμβάσεις εργασίας, έτσι και στη συγκεκριμένη αν προκύψουν τυχόν διαφορές θα επιλύονται στα αρμόδια δικαστήρια.
Διαβάστε τη σύμβαση


iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ