Παρασκευή, 18/09/2020

Επιστολή της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ στην ΕΤΑΔ για την Διακλαδική Λέσχη

ΠΡΟΣ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ AE)

                                                            Αρ. Πρωτ. 2/2013

                         Ιωάννινα, 02 Απρ 2013
ΚΟΙΝ: κ. Βουλευτές Π.Ε. Πρέβεζας
           κ. Βουλευτές Π.Ε. Άρτας
           ΣΥΣΜΕΔ
           ΕΑΑΑ Πρέβεζας
           ΕΑΑΣ Πρέβεζας
           ΕΑΑΣ Άρτας

ΘΕΜΑ  :        Διακλαδική Λέσχη Πρέβεζας
 1. Παρακαλούμε για την άμεση άρση της διαδικασίας παύσης λειτουργίας της διακλαδικής λέσχης Πρέβεζας για τους παρακάτω λόγους:

                      α. Η Λέσχη Πρέβεζας για πάνω από σαράντα (40) χρόνια ανήκει και λειτουργεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις και η παύση λειτουργίας της θα δημιουργήσει προβλήματα σε εκατοντάδες οικογένειες εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων.

            β. Τα παραπάνω χρόνια λειτουργίας της έχουν δαπανηθεί μεγάλα ποσά από τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και από τη μισθοδοσία των Στρατιωτικών προερχόμενα από τις κρατήσεις υπέρ λέσχης για την συντήρηση και ανακατασκευή αυτής. Η παύση  λειτουργίας της θα αυξήσει το αίσθημα αδικίας που ήδη νιώθουν οι Έλληνες Στρατιωτικοί μετά τις τελευταίες μεγάλες και άδικες μειώσεις στο εισόδημά τους.

             γ. Τους τελευταίους δύο (2) μήνες το προσωπικό της 131 Σ.Μ. με εθελοντική εργασία και με χρήματα μόνο για αγορά υλικών έχει προβεί σε μεγάλες εργασίες αποκατάστασης οι οποίες απαιτούνταν για την επαναλειτουργία της λέσχης. Ήδη τις λίγες ημέρες λειτουργίας της έχει επισκεφθεί την λέσχη μεγάλος αριθμός συναδέλφων, ενώ οι υπηρεσίες της παρέχονται και σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας μετά από απόφαση του ΥΕΘΑ.

  2. Τέλος προκαλεί έκπληξη και απορία η ενέργεια αυτή που αποβαίνει εις βάρος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

-Η-
ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Υπλγος (ΠΖ) Θεοδώρου Γεώργιος  (ΠΕ Άρτας – Πρέβεζας)
Ανθλγος (ΠΖ) Μαγκλογιάννης Μιχαήλ  (ΠΕ Ιωαννίνων)
Αλχιας (ΠΖ) Κατσούλας Αθανάσιος  (ΠΕ Άρτας – Πρέβεζας)
ΕΜΘ Επχιας (ΕΜ) Ντούκας Ιωάννης  (ΠΕ Ιωαννίνων)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ