Τρίτη, 22/09/2020

Στράτος Ιωάννου: «Να γίνουμε ένας στρατός εθελοντών για το περιβάλλον»

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες που αφορούν το περιβάλλον τόσο μέσα από δράσεις που η ίδια κινητοποιεί όσο και από δράσεις στις οποίες μετέχει.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κος Στράτος Ιωάννου σήμανε «γενικό προσκλητήριο» προς όλους τους φορείς και τους πολίτες για την υλοποίηση της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Let’s do it για ένα καθαρότερο περιβάλλον στην περιοχή μας, ενεργοποιώντας έναν πολυπληθή μηχανισμό εθελοντισμού.
Στο ανοιχτό κάλεσμα για να καθαρίσουμε όλοι οι πολίτες την περιοχή μας σε μια μέρα, την Κυριακή 14 Απριλίου, έχουν ανταποκριθεί ένα πλήθος φορέων, συλλόγων και πολιτών και αναμένεται η λίστα αυτή να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης απέστειλε πρόσκληση και κάλεσε σε συμμετοχή τη Μητρόπολη. Αμέσως ανταποκρίθηκε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος και το κάλεσμα επικοινωνήθηκε στο πλήρωμα της εκκλησίας σε όλους τους ιερούς ναούς της πόλης Πρέβεζας, για τη συμμετοχή των πιστών στη δράση.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας κάλεσε, επίσης, όλους τους Δήμους της Π.Ε. Πρέβεζας, τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και όλες τις σχολικές μονάδες του νομού, για να υπάρξει μαζική συμμετοχή των μαθητών στον καθαρισμό, καθώς και πλήθος άλλων φορέων. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και ακολουθεί η λίστα αυτών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση μέχρι στιγμής. Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας δέχεται συνέχεια τηλεφωνήματα φορέων, συλλόγων αλλά και μεμονωμένων πολιτών,  που επιθυμούν να συμμετάσχουν και έτσι αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση.
ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ
ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΚΑ » Ο ΜΥΤΙΚΑΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΛΕΚ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ  
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΕΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ «ΑΜΙΣΟΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ