Τετάρτη, 23/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ:Επίσκεψη του Δημάρχου στις Δημοτικες Ενότητες Ζαλόγγου και Λούρου

Eπίσκεψη στην Δημοτική Ενότητα Λούρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης συνοδευόμενος από κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών προκειμένου να   καταγραφούν νέα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων.

Συγκεκριμένα ο  Δήμαρχος Πρέβεζας επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα της Βρυσούλας όπου υπάρχουν σοβαρές κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο το Ανω Κοτσανόπουλο όπου σημειώθηκαν προβλήματα στην  αγροτική οδοποιία καθώς και στο Ανω Κοτσανόπουλο όπου  υπάρχουν ρωγμές σε κατοικίες καθώς και κατολίσθηση στο κοιμητήριο.
Το  Σάββατο εξάλλου ο   κ.Μπαίλης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους  Παντελή Μπαρτζώκα και Ευάγγελο  Ροπόκη    επισκέφθηκε  την Καστροσυκιά  και τον Βράχο δύο από τις τοπικές κοινότητες οι οποίες επίσης υπέστησαν προβλήματα από τις βροχοπτώσεις.
Το μεσημέρι του Σαββάτου  δε, αποκαταστάθηκε  η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας, στο ύψος του αυχένα της  Καστροσυκιάς αφού τα μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου απομάκρυναν τα χώματα  που   έκλεισαν για δύο περίπου 24ωρα  το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ