Κυριακή, 20/09/2020

Αξιόλογη πρωτοβουλία από τον Εμπορικό Σύλλογο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Κέντρου

Στοχεύοντας στην ενίσχυση του  Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο λειτουργεί   από το  Τμήμα  Πρόνοιας  και τον Δήμο της Πρέβεζας εξυπηρετώντας περίπου 250 οικογένειες ο Εμπορικός Σύλλογος Καταστηματαρχών του Ιστορικού Κέντρου  προχώρησε από την Παρασκευή στην τοποθέτηση καλαθιών στα καταστήματα του Κέντρου  προκειμένου να γίνει συλλογή τροφίμων     από τους δημότες.

Τα καλάθια θα μείνουν στα καταστήματα όλη την εβδομάδα με στόχο, τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.
Την ίδια στιγμή το Τμήμα Πρόνοιας συνεχίζει την συλλογή τροφίμων στον χώρο της Λαικής Αγοράς  ενώ   εκτός από  την έκκληση που κάνει   για βοήθεια προς τους δημότες απευθύνεται και στα σουπερ μάρκετ υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση που βιώνουν δεκάδες οικογένειες  είναι   ιδιαίτερα δύσκολη  και χρειάζεται η συνδρομή όλων μας  για να περάσουν ανθρώπινα τουλάχιστον τις γιορτινές μέρες.

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας
O  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  θα συγκεντρώσει τρόφιμα για το  Κοινωνικό Παντοπωλείο από Δευτέρα 22 Απριλίου ως την Παρασκευή 26 Απριλίου στον χώρο του Σχολείου και σας παρακαλεί να συμμετάσχετε και   να ενισχύσετε την  προσπάθεια.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Σάλιαρης Γρηγόρης Μπέλλος Σωτήριος

6936129710 6937186580

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ