Παρασκευή, 25/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συναγερμός σήμερα το πρωί στην ΒΙ.ΠΕ [ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ]

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας σήμερα 14/4/2013 και ώρα 10:00 στις εγκαταστάσεις της »Ελαιουργεία Πρέβεζας Α.Ε».
Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε την εκδήλωση πυρκαγιάς στο εσωτερικό του Κτιρίου Α΄ όπου βρίσκεται ο χώρος των Ξηραντηρίων της επιχείρησης, και τη διάσωση υπαλλήλου της εταιρείας που, λόγω εισπνοής των αναθυμιάσεων, έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Η Υπηρεσία κατόπιν ειδοποίησης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς σήμανε συναγερμό Α΄ εξόδου και μετέβη  στον τόπο του συμβάντος με τέσσερα (4) πυροσβεστικά οχήματα (εκ των οποίων ένα (1) διασωστικό και ένα (1) βραχιονοφόρο) και έντεκα (11) άτομα, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει το Ε.Κ.Α.Β. ,την ΕΛ.ΑΣ. και τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η πυροσβεστική έξοδος μετά από συντονισμένες ενέργειες, υπό τις οδηγίες του επικεφαλής, και με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού του διασωστικού οχήματος διασώζει τον υπάλληλο της εταιρείας ενώ ταυτόχρονα προβαίνει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στη συνέχεια μετά την επιστροφή όλων των πυροσβεστικών δυνάμεων στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας ακολουθεί απολογισμός, παρατηρήσεις, κριτική και προτάσεις για την όλη διεξαγωγή της άσκησης ετοιμότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ