Πέμπτη, 01/10/2020

Το ΣΔΟΕ βγαίνει παγανιά . . .

Δελτίο Τύπου σχετικά με επικείμενους ελέγχους του ΣΔΟΕ μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ…

Μόνο στην Ελλάδα το κράτος σε προειδοποιεί ότι θα σε ελέγξει …Για αυτό διαβάστε προσεκτικά το Δελτίο Τύπου και να έχετε να μάτια σας 14, γιατί το ΣΔΟΕ θα τραβήξει την πετσούλα από το Αρνί το ΠΑΣΧΑ . . .
Το Σώμα Δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος, στην προσπάθεια ελέγχου της αγοράς κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, από 26 Απριλίου έως και 8 Μαΐου 2013, προκειμένου να διαφυλάξει την δημόσια υγεία, τους καταναλωτές από φαινόμενα αισχροκέρδειας και τα δημοσιονομικά συμφέροντα του Δημοσίου, απέστειλε γραπτές οδηγίες- εντολές προς όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις για εντατικοποίηση των ελέγχων κατά την περίοδο αυτή.
Συγκεκριμένα ζητείται να ελεγχθούν:
1. Επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων, πτηνοτροφικών προϊόντων, τροφίμων, λαχανικών και αρτοσκευασμάτων.
Επιχειρήσεις αποθήκευσης, φύλαξης και συντήρησης κρεάτων, πουλερικών και κηπευτικών προϊόντων.
Επιχειρήσεις τυποποίησης κρεάτων και εντοσθίων.
Επιχειρήσεις εκτροφής ζώων, σφαγεία και χώρους φόρτωσης, μαζί με συναρμόδιες για την δημόσια υγεία υπηρεσίες.
2. Το ΣΔΟΕ  θα βρίσκεται και θα κάνει εμφανή την παρουσία του στους χώρους του λιανεμπορίου, τις λαϊκές αγορές, τις κεντρικές αγορές Αθηνών, Θεσσαλονίκης και των άλλων μεγάλων πόλεων.
3. Σε Διόδια, λιμάνια, σταθμούς τραίνων και λεωφορείων.
4. Επίσης, η παρουσία του ΣΔΟΕ θα είναι συνεχής με ελέγχους σε τουριστικούς προορισμούς που εμφανίζουν παραδοσιακά μεγάλη κίνηση στις εορτές του Πάσχα, καθώς επίσης και στα κέντρα διασκέδασης.

Τέλος οι έλεγχοι στις Ιχθυόσκαλες τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα είναι συνεχείς καθώς και μικρά συνεργεία του ΣΔΟΕ και των συναρμόδιων Υπουργείων θα ελέγχουν τους συνοριακούς σταθμούς για την εισαγωγή και καταγραφή των εισαγομένων ποσοτήτων αμνοεριφίων προς αποφυγήν κρουσμάτων παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ