Πέμπτη, 24/09/2020

Κάτι το ξεχωριστό γίνεται στην Πρέβεζα ! ! !

Έντονη δραστηριότητα επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα ο σύλλογος εθελοντισμου «Ανθρώπολις» στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της Πρεβεζας.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος έχει αναλάβει την διοργάνωση της ευρωπαϊκής γιορτής μουσικής, όπου πολλά μουσικά και καλλιτεχνικά σχήματα της πόλης μας θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα έργα τους και τις ικανότητές τους στις 20-21-22 Ιουνίου, λαμβάνοντας μέρος στον τριήμερο εορτασμό της.
Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η διοργάνωση της εκδήλωσης επί τη επέτειο της ναυμαχίας του Ακτίου την 2α Σεπτεμβρίου , σε συνεργασία με την ΛΓ΄εφορεία προϊστορικών και κλασσικών αρχαιοτήτων.Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία που έχει σαν βασικό στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας, στην οποία θα συμμετέχουν και άλλοι σύλλογοι όπως ο Σύλλογος Δρομέων με την πραγματοποίηση ημιμαραθώνιου δρόμου στην ιστορική διαδρομή, και στον οποίο θα συμμετάσχουν δρομείς από όλη την Ελλάδα. Στόχος του συλλόγου Ανθρώπολις είναι ο εορτασμός  της επετείου της Ναυμαχίας του Ακτίου να γίνει ένας θεσμός που κάθε χρόνο τέτοια εποχή θα συγκεντρώνει τα μάτια του πολιτιστικού τουρισμού στην Πρέβεζα.
Ταυτόχρονα συμμετέχει στο νεοιδρυθέν «δίκτυο τουρισμού» του δήμου Πρέβεζας, όπου μαζί με άλλους φορείς και επαγγελματίες , που έχουν θέληση, μεράκι και εμπειρία στον τουρισμό , καταθέτουν τις προτάσεις τους, τους προβληματισμούς τους και προσπαθούν να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην τουριστική αναβάθμιση του τόπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ