ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Λιμάνι και το Νοσοκομείου είναι τα κύρια θέματα στην ατζέντα της Περιφερειακής Ενότητας

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης παραχώρησε χθες 10/4/2013 και ώρα 11:00 το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης κος Στράτος Ιωάννου στην οποία παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας την τελευταία διετία.
Σε μία παρουσίαση που κράτησε σχεδόν 2 ώρες ο κος Ιωάννου μίλησε για ένα πλήθος ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια τόσο όσων αφορά τον τουρισμό της Πρέβεζας, όσο και για δράσεις και τις πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν για τις υποδομές του Νομού μας. Μίλησε για το ζωτικής σημασίας θέμα του λιμανιού της Πρέβεζας δίνοντας την πρόταση που έχει προωθήσει η περιφέρεια στην ΕΣΑΛ, καθώς και για μια σειρά μελετών για τους οδικούς άξονες που θα ενώσουν την Πρέβεζα με την Ιόνια και Αμβρακία Οδό αλλά και για την νέα είσοδο της πόλης έργο για το οποία  αναμένεται η έγκριση από την κεντρική αρχαιολογική υπηρεσία.  Βασικό σημείο της παρουσίασης του κου Ιωάννου ήταν και το Θέμα του Νοσοκομείου και των προσπαθειών που γίνονται ώστε να μην κλείσει αυτό, μάλιστα δήλωσε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον αρμόδιο υπουργό ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα στείλει στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας τους γιατρούς που έχει ανάγκη και αναφέρθηκε στην προσπάθεια την οποία γίνεται για να επανέλθει στο προσκήνιο η ανέγερση ενός νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σκληρά μέτρα κατά της λειψυδρίας ετοιμάζει η ΔΕΥΑ

05/06/2025, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυση σε βάρος της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου καταθέτει ο Νίκος Τζίμας

05/06/2025, 10:44 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πάτωσαν στην αξιολόγηση οι Δήμοι Πάργας, Πρέβεζας και Ζηρού

05/06/2025, 10:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ποδηλατάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας: Μια Γιορτή Χαράς και Συμμετοχής

19/05/2025, 11:48 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακύρωση Σχολικών Αγώνων στην Πρέβεζα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης

15/05/2025, 10:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δικαίωση Πολίτη (ΑΜΕΑ) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για Μη Πρόσληψή του μέσω ΔΥΠΑ στο Δήμο Πρέβεζας

15/05/2025, 9:53 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας συμμετείχαν στο 14ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

15/05/2025, 9:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι Ξενώνες στρατού στα κενά στρατόπεδα της Πρέβεζας και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας …

15/05/2025, 6:17 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites