ΛΕΥΚΑΔΑ: Αμάξι βούτηξε στην Θάλασσα

Ένα αυτοκίνητο Nissan Almera έπεσε στη θάλασσα, σήμερα το πρωί, γύρω στις 11.00, στην οδό Άγγελου Σικελιανού, απέναντι ακριβώς από το μεζεδοπωλείο «Στον Πόντε», στην Δυτική παραλία της πόλης της Λευκάδας.

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου, τόσο από άποψη ηλικίας, όσο και οδηγητικής εμπειρίας, πάτησε λάθος πεντάλ, ενώ ήταν παρκαρισμένος προς τη μεριά της θάλασσας, με αποτέλεσμα να συμβεί το αναμενόμενο. Δεν κινδύνεψε καθόλου, εξήλθε με ίδιες δυνάμεις, σχεδόν στεγνός, από το αυτοκίνητο, που έμεινε για αρκετή ώρα μέσα στη θάλασσα και μέχρι να ανευρεθεί από το Λιμενικό ο δύτης, που θα έδενε τους ιμάντες, ώστε να γίνει με τη βοήθεια γερανού η ανέλκυση του οχήματος, γεγονός που συνέβη δυο-δυόμιση περίπου ώρες αργότερα.
IMG_0374
Να παρατηρήσουμε, για μια ακόμη φορά την απαράδεκτη κατάσταση στο συγκεκριμένο δρόμο, τόσο από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα -μόλις σήμερα και όπως συνήθως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις άρχισε, μετά το συμβάν, το Λιμενικό να κόβει πρόστιμα-, όσο και από τα νόμιμα (;), ελέω Δήμου, τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων που έχουν καταλάβει κατά μήκος του δρόμου, προς τη μεριά της θάλασσας, με αποτέλεσμα να καθίσταται απαγορευτική για τον πολύ κόσμο και μια απλή ακόμη βόλτα. Για τα δε δημόσια παγκάκια, όπου θα μπορούσε ο καθένας να καθίσει ανέξοδα, ούτε λόγος να γίνεται.

Τώρα, ως προς μια ενδεχόμενη ρύπανση αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, που θα διενεργήσει την προανάκριση… αλλά πιστεύουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση ισχύει μάλλον το «Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται»…
Λευκαδίτικα Νέα


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΛΕΥΚΑΔΑ

Εγκρίθηκε ομόφωνα η χωροθέτηση της Μαρίνας στο Βλυχό από την διυπουργική Επιτροπή Τουριστικών Λιμένων

24/10/2023, 7:42 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη ΛΕΥΚΑΔΑ»

04/09/2023, 1:08 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Παραχωρήθηκε οικόπεδο 10.209 τ.μ. από το Υπουργείο Οικονομικών στο Δήμο Λευκάδας για την κτιριακή επέκταση του ΔΙΕΚ και του ΕΠΑΛ  

20/07/2023, 6:40 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας

10/07/2023, 8:00 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Όλες οι σχολικές μονάδες στη Λευκάδα και στο Μεγανήσι διαθέτουν Τμήμα Ένταξης

06/07/2023, 7:37 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Ορκίστηκε Βουλευτής Ν. Λευκάδας ο Θανάσης Καββαδάς 

03/07/2023, 6:59 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με την ιστορική του μπάντα για μία μοναδική συναυλία στην Λευκάδα

28/06/2023, 1:16 πμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Φαρμακείο στην Νικιάνα Λευκάδας αναζητά προσωπικό

06/06/2023, 11:10 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites