ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΣΚΑΣ:Μπορεί να είμαι σε απόγνωση, αλλά δεν έχω χάσει τηναυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μου

Πρέβεζα, 08 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για άλλη μια φορά είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω σχετικά με το παράνομο, παράτυπο και μεθοδευμένο παιχνίδι που στήθηκε σε βάρος μου με αρκετούς δράστες και αδικαιολόγητες “συμπτώσεις” και στα όσα με προφανή εμπάθεια και απαξίωση κυκλοφόρησαν για μένα τον ημεδαπό.

Το έργο γυρίστηκε την Τετάρτη 3 Απρίλη 2013.
Το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, χωρίς προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας για να προσέλθω ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ, έστειλε δυο αστυνομικούς στο γραφείο μου οι οποίοι με κάλεσαν να πάμε στο Τμήμα, πολύ διακριτικά και ανθρώπινα.
Κατά το διάστημα της 2ωρης παραμονής μου -10λεπτη εξέταση και σύνταξη έκθεσης σύλληψης- είχε ήδη διαρρεύσει σε γνωστά περιφερειακά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ότι όχι μόνο έχω προσαχθεί, αλλά και συλληφθεί με “χειροπέδες” πριν καν βγει Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Όταν τελικά οδηγήθηκα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα και αφέθηκα αμέσως ελεύθερος, με την ανακοίνωση του για παραγγελία προκαταρκτικής εξέτασης, είχα ήδη γίνει βορά των Μ.Μ.Ε., που “διαφήμιζαν” το Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για τη σύλληψη μου “με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ”!!! (λες και με κυνηγούσαν στους δρόμους), “συνελήφθη 67χρονος ημεδαπός για μη απόδοση Φ.Π.Α.” (λες και αφορούσε χρέος προσωπικό).
Ημεδαπός στο Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας στις 2 η ώρα το μεσημέρι, πρώην Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. στις 1 το μεσημέρι, βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για 5 λεπτά στον ΣΚΑΙ και αμέσως πρώην βουλευτής (έχασα την έδρα).
Επειδή ο διασυρμός και η συκοφάντηση το τελευταίο διάστημα με την συνδρομή δυστυχώς και υπηρεσιακών παραγόντων –μηνυτήρια αναφορά του προϊστάμενου της Δ.Ο.Υ., ημεδαπός οφειλέτης Φ.Π.Α.- παίρνει διαστάσεις εξόντωσης και ανθρωποφαγίας, έχω να δηλώσω τα εξής:
Είμαι από τα ελάχιστα δημόσια πρόσωπα στον τόπο μου που τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ από αυτά που κληρονόμησα από τον πατέρα μου.
Καμία δικαστική ή άλλη αρχή δεν με έχει καταδικάσει για υπεξαίρεση, φοροδιαφυγή – φοροκλοπή ή οποιαδήποτε κακοδιαχείριση Δημοσίου χρήματος.
Το μοναδικό μου έγκλημα ως Πρόεδρος ή μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης ήταν ότι πάλευα πεισματικά να διασφαλίσω την λειτουργία της, τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων και να στηρίζω τα συμφέροντα της τοπικής αγροτικής παραγωγής.
Σε όσους επιτήδειους πιστεύουν ότι με παράνομες μεθοδεύσεις και με λάσπη θα με λυγίσουν, θα τους στεναχωρήσω, αλλά ματαιοπονούν.
Μπορεί να είμαι σε απόγνωση, αλλά δεν έχω χάσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μου.
Τέλος ευχαριστώ τον κ. Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Πρέβεζας γιατί με την απόφασή του, σταμάτησε τη διαπόμπευσή μου και εδραίωσε την εμπιστοσύνη μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Με τιμή,
Δημήτριος Ντούσκας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites