Κυριακή, 08/12/2019

Γιάννενα: Τον σκότωσαν και τον σκέπασαν με κουβέρτες

Ήταν 1η Απριλίου του 2012 όταν στο χωριό Δημόκορη Ιωαννίνων βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ένας 82χρονος. Ένα χρόνο μετά και η δολοφονία του παραμένει μυστήριο.

Ο 82χρονος ήταν εξαφανισμένος για περίπου 24 ώρες. Πρώτος τον αναζήτησε ένας συγχωριανός του με τον οποίον συνήθιζαν να πηγαίνουν στην εκκλησία για να ανάβουν τα καντήλια. Όταν είδε ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά ζήτησε από έναν από τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού που έμενε κοντά στο σπίτι του ηλικιωμένου να πάει να δει αν είναι σπίτι.

Εκείνος όταν πήγε προσπάθησε να δει από το παράθυρο και αφού δεν τα κατάφερε ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο 82χρονος βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του, καλυμμένος με κουβέρτες και έφερε κακώσεις στο κεφάλι και στον τράχηλο.

Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε ο ιατροδικαστής Θόδωρος Βουγιουκλάκης, καθώς και ειδικό συνεργείο για εξερεύνηση του χώρου. Από την ιατροδικαστική έρευνα αποδείχτηκε ότι ο 82χρονος ήταν νεκρός σχεδόν 24 ώρες δηλαδή από το προηγούμενο βράδυ.

Σχεδόν από την αρχή αποκλείστηκε από την αστυνομία το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα πράγμα που δείχνει ότι ο 82χρονος είτε γνώριζε τον δράστη ή τους δράστες είτε τους άνοιξε να μπουν με την θέληση του. Επιπλέον το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο ούτε έλειπαν προσωπικά αντικείμενα ή αντικείμενα αξίας και χρήματα.

Κάποιοι έκαναν λόγο για προσωπικές διαφορές που είχε το θύμα με αλλοδαπούς αλλά τελικά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε. Ένα μήνα μετά τη δολοφονία θεωρείτο ότι η αστυνομία ήταν πολύ κοντά στους δράστες του εγκλήματος αλλά ένα χρόνο μετά η άγρια δολοφονία παραμένει μυστήριο…
newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ