Κυριακή, 27/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Δήμος συμμετέχει στην κινητοποίηση της 17ης Απριλίου για το Νοσοκομείο

Κάλεσμα συμμετοχής στην  παμπρεβεζάνικη κινητοποίηση της 17ης Απριλίου  για την ενίσχυση του υφιστάμενου  Νοσοκομείου και την  ανέγερση νέου  απευθύνει ο Δήμος της Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης υπογραμμίζει την  απόλυτη στήριξή του  στον κοινό αγώνα  των φορέων και του λαού της Πρέβεζας με στόχο την δημόσια δωρεάν υγεία για όλους παραθέτοντας το ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό  Συμβούλιο  Πρέβεζας   με το οποίο:.

«Εκφράζει την υποστήριξή του στην αναβάθμιση του υφιστάμενου Νοσοκομείου Πρέβεζας, καθώς αναδεικνύεται εκ των πραγμάτων στο μοναδικό Δημόσιο πυλώνα παροχής υπηρεσιών υγείας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατοικείται από εκατό και πλέον χιλιάδες κατοίκους.
Zητά την άμεση ενίσχυσή του Νοσοκομείου με κρατική χρηματοδότηση καθώς και την στελέχωσή του με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό .
Στηρίζει την πρόταση οργανογράμματος που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Νοσοκομείου.
Ζητά να σταματήσει οποιαδήποτε προσπάθεια συγχώνευσης ή κατάργησης των Δομών Ψυχικής Υγείας.
Χαρακτηρίζει απαίτηση σύσσωμης της κοινωνίας την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους τους Έλληνες Πολίτες.
Θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την επίσπευση των διαδικασιών για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου .
Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας θεωρεί ότι η Δημόσια Δωρεάν Υγεία αποτελεί δικαίωμα όλων των πολιτών και θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ