ΠΡΕΒΕΖΑ: Συναντήσεις έφερε το περιστατικό στην ΒΙ.ΠΕ – Στον Δήμαρχο η Ε.Ν.Α

Θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της   Αγροτικής Αγοράς  συζήτησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης  με εκπροσώπους  των οπωροπωλών  ,του  προέδρου της Ε.Ν.Α  Πρέβεζας Λεωνίδα  Ραβανού   (ο οποίος  αποχώρησε  στην πορεία της συνάντησης ) και υπηρεσιακούς παράγοντες .

Ο κ.Μπαϊλης άκουσε  τα ζητήματα που  τέθηκαν από τους εκπροσώπους των φορέων αναφορικά με την  λειτουργία της Αγοράς ενημερώνοντάς τους και για τις επαφές που είχε ο ίδιος με τον Υπουργό Αγροτικης Ανάπτυξης  προκειμένου να  δημοσιευτεί το  συντομότερο δυνατό ο κανονισμός λειτουργίας , βάσει και των προτάσεων που θα καταθέσει ο Δήμος της Πρέβεζας.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας μίλησε για ταύτιση απόψεων με τους εκπροσώπους των οπω ροπωλών   υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε  την συμμετοχή  μόνο παραγωγών στην Αγροτική Αγορά  προκειμένου αφενός οι ίδιοι να ενισχύσουν το εισόδημά τους και αφετέρου οι καταναλωτές να   προμηθεύονται ποιοτικά προιόντα σε φθηνές τιμές.
Οι υπηρεσίες του Δήμου  θα  κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, προασπίζοντας την παρουσία των παραγωγών στην  Αγροτική Αγορά ενώ  ο  κ. Μπαίλης ανέφερε ότι ο ίδιος  βρίσκεται σε συνεχή επαφή με  τις αρμόδιες  υπηρεσίες  έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να  διευθετηθεί το θέμα του κανονισμού λειτουργίας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : 12 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε σχολεία – 35 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

07/12/2021, 8:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Μπούρη με τον Γ. Γρ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπ. Εξωτερικών κ. Γιάννη Σμυρλή

07/12/2021, 7:56 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣ Πρέβεζα για την απώλεια του Αλέξανδρου Μάρη

07/12/2021, 7:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Η Πρέβεζα δείχνει το δρόμο” – Έγινε το πρώτο βήμα για την μεγάλη τουριστική επένδυση στο Κανάλι

07/12/2021, 6:56 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση self test σε όλους τους ενήλικες πολίτες.

07/12/2021, 11:04 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Θέση εργασίας στην Foppen

07/12/2021, 10:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites