Τρίτη, 17/09/2019

Άρτα: Τον χώρισε και προσπάθησε να την κάψει ζωντανή

Που να το πίστευε μια 38χρονη γυναίκα από τους Κωστακιούς  Άρτας όταν αποφάσισε να χωρίσει με τον 28χρονο αγαπημένο της.
Εκείνος χωρίς να αντέξει την απόρριψη της επιτέθηκε με τον χειρότερο τρόπο και πέρα απο τις ύβρεις προσπάθησε να την κάψει ζωντανή πετώντας της στουπί με βενζίνη και εκρηκτικό μηχανισμό!

Για καλή τύχη της γυναίκας ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη και γλίτωσε τα χειρότερα χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός και η Αστυνομία συνέλλαβε τον 28χρονο δράστη σε έναν από τα νησάκια του Αμβρακικού που είχε διαφύγει.

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα από την Άρτα επειδή ζήτησε από τον φίλο της να χωρίσουν. Η 37χρονη γυναίκα από τους Κωστακιούς Άρτας ανακοίνωσε στον 28χρονο φίλο της ότι χωρίζουν και εκείνος μάλλον δεν το δέχτηκε και με τον καλύτερο τρόπο. Δεν αρκέστηκε όμως να την βρίσει αλλά προσπάθησε να την κάψει! Συγκεκριμένα της πέτααξε στουπί που το είχε περιλούσει με βενζίνη και εκρηκτικό μηχανισμό με σκοπό να την κάψει. Ευτυχώς ο μηχανισμός δεν εξερράγη και η κοπέλα γλίτωσε τα χειρότερα.

Η 37χρονη το κατήγγειλε στην αστυνομία και ο 28χρονος για να μην τον συλλάβουν έφυγε σε ένα από τα νησάκια του Αμβρακικού. Εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
http://www.artalife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ