Τρίτη, 04/08/2020

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν

Σε μια ομάδα βρετανών καθαριστών επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομικής ομάδας που ασχολείται με την υπόθεση της μικής Μαντλίν ΜακΚαν που εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2007 ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία.

Ενας από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων στο θέρετρο όπου έμεναν η Μαντλίν και η οικογένειά της, ανέφερε πως η αστυνομία του αποκάλυψε πως αναζητά ομάδα έξι ή οκτώ ατόμων, καθαριστές, που οδηγούσαν ένα λευκό βαν και κυκλοφορούσαν στην περιοχή του Praia da Luz, καθαρίζοντας διαμερίσματα.

Η ομάδα των βρετανών αστυνομικών που εξετάζει την υπόθεση έχει βάλει στο μικροσκόπιό τον οποιονδήποτε θα μπορούσε να είχε πρόσβαση στα διαμερίσματα.

Συνήθως, το θέρετρο Ocean Club είχε δικό του συνεργείο. Αλλά ορισμένοι ιδιοκτήτες προσλάμβαναν ιδιωτικά συνεργεία, που ζητούσαν λιγότερα χρήματα. Τους έβρισκαν από αγγελίες που έβαζαν σε σούπερ μάρκετ.

Το λευκό βαν είχε αναφερθεί στις έρευνες για την απαγωγή της Μαντλίν και παλιότερα. Πριν τρία χρόνια, σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας άνδρας είχε καταθέσει πως είχε δει ένα κορίτσι που έμοιαζε με τη Μαντλίν στο πίσω μέρος ενός λευκού βαν, κοντά στο θέρετρο απ’ όπου απήχθη.

Επίσης, είχε καταθέσει πως είχε δει ένα ζευγάρι, που υποστήριξε πως ήταν ρομά, κοντά στο βαν.
iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ