Τρίτη, 17/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συσκέψεις για την ΣΑΤΑ στο Δημαρχείο

Ο προγραμματισμός των έργων    που  αφορούν το σύνολο του Δήμου  της Πρέβεζας και θα ενταχθούν στην ΣΑΤΑ
ήταν το αντικείμενο    ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο και στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης,  οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κατσιπανέλης, Ευάγγελος Ροπόκης, Λάζαρος Πιπιλίδης, Χαράλαμπος Κακιούζης και Παντελής Μπαρτζώκας, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Γιώργος Φραγκούλης και Κοσμάς Κορωναίος και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης έγινε  αναλυτική καταγραφή των  αναγκών  και των προβλημάτων που έχουν προκύψει, πολύ περισσότερο δε  μετά τις ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας  κ.Μπαϊλης η προσπάθεια που γίνεται  είναι καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες παρότι η χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ είναι μειωμένη έως και ποσοστό 60% σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.
Ο προγραμματισμός των έργων θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ στην εκπόνησή του   σχεδιασμού θα  δοθεί έμφαση στις παρεμβάσεις που θα δώσουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και συνάμα θα  αναβαθμίσουν τις υποδομές του Δήμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ