Τρίτη, 17/09/2019

Ξανά υποψήφιος στις εκλογές της ΠΣΕ ο Γιώργος Οικονόμου

Η ΠΣΕ η κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, έχει προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοίκησης για την Δευτέρα 1 Απριλίου 2013.

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, δεκάδες εκπρόσωποι- εκλέκτορες Συλλόγων, Αδελφοτήτων, Ενώσεων και Ομοσπονδιών συγκεντρώθηκαν, για να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιώργου Οικονόμου και να στηρίξουν την πρωτοβουλία που ανέλαβε να συγκροτήσει συνδυασμό με την ονομασία »Ενότητα για την Ήπειρο». Ομόφωνα οι παρευρισκόμενοι, μετά από τοποθετήσεις, συναποφάσισαν ο Γιώργος Οικονόμου να είναι επικεφαλής του παραπάνω συνδυασμού.

Οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν η προσπάθεια να μην έχει κομματικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο τις κοινές αγωνίες και προσδοκίες για την Ήπειρο και την Ηπειρωτική αποδημία. Έτσι σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Ηπειρώτες πέραν των ιδεολογικών τους αναφορών, με εξαίρεση αυτούς που εκφράζονται μέσα από πολιτικά μορφώματα που εκπροσωπούν ναζιστική ιδεολογία.

Κατά τις τοποθετήσεις τους οι παρευρισκόμενοι εστίασαν στο τεράστιο έργο που επετεύχθει την τελευταία διετία, με Πρόεδρο τον Γιώργο Οικονόμου στην ΠΣΕ, ένα έργο που πρέπει να συνεχιστεί, καθόσον ο νυν Πρόεδρος, έβγαλε από την αφάνεια την κορυφαία αποδημική οργάνωση, αναβαθμίζοντας και το έργο της και την παρουσία της και την αποδοχή της από την Ελληνική Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς και φυσικά τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ηπειρωτών ανα την υφήλιο. Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους εστίασαν στην αγαστή συνεργασία του Γιώργου Οικονόμου, με τις άλλες παρατάξεις στα πλαίσια της ΠΣΕ και τις ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην τοποθέτηση του, ο Γιώργος Οικονόμου, αφού αποδέχθηκε την ομόφωνη πρόταση να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου »Ενότητα για την Ήπειρο», αναφέρθηκε εν συντομία, στο τι έχει επιτευχθεί την τελευταία διετία επί προεδρίας τους και τοποθέτησε κάποιες αρχές για το πρόγραμμα του ψηφοδελτίου που θα καταρτισθεί ενόψει εκλογών. Κάλεσε σε συστράτευση όλους όσους στηρίζουν την επιλογή,  για το πρόσωπο του.

Τέλος ορίστηκε μια 15μελής επιτροπή κατάρτισης του προγράμματος και του ψηφοδελτίου και διενέργειας του προεκλογικού αγώνα.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, είτε ως υποψήφιος, είτε στην κατάρτιση του προγράμματος, είτε να στηρίξει την προσπάθεια αυτή μπορεί να απευθυνθεί στους, Κώστα Κωνή 6944180264, Κώστα Ζηκόπουλο 6974796855, Γιώργο Δόση 6977740591, Δημήτρη Σιούλα 6932629051, Ελευθερία Σιαμέτη 6976407600, Λάμπρο Ψυλλιά 6977748462 και φυσικά τον Γιώργο Οικονόμου 6944871623.

Αθήνα 5 Μαρτίου 2013.

Το Γραφείο Τύπου του Ψηφοδελτίου για τις εκλογές της ΠΣΕ »Ενότητα για την Ήπειρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ