Κυριακή, 09/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποχαιρετιστήριο ρεσιτάλ Πιάνου από την Ελεονώρα

Ο Δήμος Πρέβεζας και το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας»,
στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 Χρόνια Απελευθέρωσης της Πρέβεζας, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων με συναυλίες, ρεσιτάλ και σεμινάρια, νέων και καταξιωμένων καλλιτεχνών.
Το Σάββατο 30 Μαρτίου, ώρα 8 μ.μ στην Όαση, η ήδη καταξιωμένη και πολυβραβευμένη 18χρονη Πρεβεζάνα πιανίστα Ελεονώρα Αποστολίδη, θα ερμηνεύσει έργα Χατζιδάκι, Ραχμάνινωφ, Προκόφιεφ, Χάυδν και Λιστ, σε ένα «αποχαιρετιστήριο» ρεσιτάλ πιάνου, αφού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, για να συνεχίσει τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στο πιάνο, με πλήρη υποτροφία, στην τάξη του καθηγητή Paul Ostrovsky.
Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, για το Δημοτικό Ωδείο και για την πόλη, να διακρίνονται διεθνώς νέα παιδιά, με «όπλο» το ταλέντο τους, την άρτια μόρφωσή τους και την επίμονη και αδιάκοπη μελέτη τους.
Είναι «χρέος» όλων μας να τιμήσουμε με την παρουσία μας, νέους που δεν πτοούνται από την κρίση της κοινωνίας μας, αλλά θέτουν υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνουν.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχίσουν με ρεσιτάλ πιάνου και σεμινάριο από τον διακεκριμένο πιανίστα Σταύρο Λαπαρίδη, το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Απριλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ