Εθελοντικό ρόλο παίρνει η Ε.Ν.Α. στις εκπαιδεύσεις του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑστην Π.Ε. Πρέβεζας

Ξεκάνει την Τρίτη 19/ 3 / 2013 πάλι η υποχρεωτική εκπαίδευση των νέων αγροτών από τον ΕΛΓΟ <<ΔΗΜΗΤΡΑ>> για όσους ενταχτήκαν το 2009 στο πρόγραμμα νέων γεωργών με την εθελοντική συμβολή της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας.
Τα σεμινάρια ξεκίνησαν το 2012 αλλά διακοπήκαν αμέσως λόγο τεχνικών προβλημάτων αλλά κυρίως διότι οι εκπαιδεύσεις έπεφταν μέσα στις αργίες των Χριστουγέννων. Να σας αναφέρουμε ότι μετά την αναδιοργάνωση των κρατικών οργανισμών ο ΕΛΓΟ <<ΔΗΜΗΤΡΑ>> δεν έχει υπάλληλο στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και εθελοντικό ρόλο παίρνει η Ε.Ν.Α. αφού σκοπός της είναι να βοηθήσει και να ενημερώνει τους συναδέλφους νέους αγρότες.
Η υποχρεωτική εκπαίδευση θα γίνει στο Δήμο Πάργας στο Καναλάκι στην αίθουσα του δημοτικού συμβούλιου του δήμου . Να τονίσουμε επίσης την συνεργασία που έχει η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας με τον ΕΛΓΟ <<ΔΗΜΗΤΡΑ>> και το υπεύθυνο δυτικής Ελλάδας Κύριο Σπύρο Κοτρώτσο ,τον Δήμο Πάργας και τον δήμαρχο κύριο Αθανάσιο Λίολιο για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και την γραμματειακή υποστήριξη της κύριας Ντάλα Σοφίας. , περισσότερο όμως την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Αντιπεριφερειάρχη κυρίου Στράτου Ιωάννου και της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας και του Διευθυντή της κυρίου Αυγέρη Ιωάννη για την βοήθεια στο να ενημερωθούν οι νέοι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Φαναριού και της Πάργας για τα σεμινάρια. Η προσπάθεια της Ε.Ν.Α. στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας έχει σαν στόχο την άμεση έναρξη των υποχρεωτικών εκπαιδεύσεων γνωρίζοντας ότι οι νέοι αγρότες χρειάζονται το πιστοποιητικό των συγκεκριμένων εκπαιδεύσεων για προχωρήσουν στο πρόγραμμα των νέων γεωργών και να πληρωθούν τις επόμενες δόσεις .
Η Ε.Ν.Α. αποδεικνύει έμπρακτα και για μια ακόμα φορά ότι ο ρόλος είναι αδιαπραγμάτευτα καθοριστικός για τους νέους αγρότες και όχι μόνο ,λειτουργεί θεσμικά χωρίς καμία χρηματοδότηση στηριζόμενη μονό από τις ετήσιες εισφορές των μελών της και χωρίς κανένα όφελος .

Επικοινωνία 6974111252 Για την Ε.Ν.Α. Πρέβεζας

Facebook : ena nomou prevezas Ο Πρόεδρος

URL: enaprevezas.blogspot.com ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι ΡΑΒΑΝΟΣ

Email : enaprevezas @yahoo.gr Ο Γραμματέας
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΡΟΥΒΑΣ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

21/07/2019, 10:18 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites