Σάββατο, 08/08/2020

Τετραήμερο σεμινάριο ποδοσφαίρου με την υπογραφή του Μίμη Παπαϊωάννου τον Ιούνιο στην Πρέβεζα

Tετραήμερο σεμινάριο  ποδοσφαίρου  το οποίο απευθύνεται σε παιδιά προγραμματίζει να πραγματοποιήσει τον Ιούνιο στο Δημοτικό  Στάδιο Πρέβεζας  «Αθανασία Τσουμελέκα» το Ιδρυμα «Νιάρχος».

Την εκπαίδευση  έχει αναλάβει ο κορυφαίος  Ελληνας Ποδοσφαιριστής του Αιώνα, ο παλιός άσσος της ΑΕΚ Μίμης Παπαϊωάννου .
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Πρέβεζα για τρεις μέρες  και  συζήτησε με τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Γιώργο Φραγκούλη και την Ε.Π.Σ Πρέβεζας, επισκέφθηκε σχολεία και  συζήτησε με γυμναστές από την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας και την Λευκάδα.
Στον Δήμο της Πρέβεζας  θα βρεθούν από 17 μέχρι 21 Ιουνίου περίπου 200 παιδιά με σκοπό κυρίως την γνωριμία, την εκπαίδευση , το  ήθος και την αγάπη  για την μπάλλα.
Ο Μίμης Παπαϊωάννου  την Δευτέρα το απόγευμα επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας και στην συνέχεια παραβρέθηκε στην  δευτεριάτικη επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών, όπου μίλησε κυρίως για τον σεβασμό των διαιτητών από τους παίκτες, των αποδοχή των αποφάσεων τους από όλους τους παράγοντες του Ποδοσφαίρου.
Στην συνέχεια ο  κορυφαίος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη με τον οποίο συζήτησε θέματα  που αφορούν τον αθλητισμό καθώς  και την  ενασχόληση των παιδιών με αυτόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ