Δευτέρα, 28/09/2020

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα μικρό χωρίο που το έλεγαν . . .

 Λούρο!!! Και μας απέδειξε πως ακόμα και λίγοι μπορούν να κάνουν πολλά αρκεί να έχουν κέφι και όρεξη.

Αυτό το κέφι ξεχειλίζει από παντού στο Λουριώτικο Καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 17/03/2013 στο Λούρο Πρέβεζας.
Η βοήθεια του αντιδημάρχου Λούρου Χαράλαμπου Κακιούζη καθώς του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Νίκου Πανταζή ήταν καθοριστική αλλά όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε αυτό το πολύ φιλόξενο και ζεστό αποτέλεσμα αν ο Σύλλογος Γυναικών Λούρου με την πρόεδρο του Συλλόγου κα Άννα Ανυφαντή και ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού δεν έβαζαν όλο το μεράκι τους για να πραγματοποιηθεί και φέτος αυτός ο θεσμός που διατηρείτε εδώ και πολλά χρόνια με πολύ κόπο. Ξεχωριστή νότα παράδοσης έδωσαν μετά την παρέλαση τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου με το γαιτανάκι στην πλατεία του χωριού. Ενώ στο τέλος έγινε και η καθιερωμένη καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου.
Στην παρέλαση με άρματα που πραγματοποιήθηκε ήταν παρόντες όλοι οι υπάλληλοι της δημοτικής ενότητας Λούρου , ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, και ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ροπόκης. Κρασί άφθονο, καρναβαλική μουσική υπό την επιμέλεια του Θοδωρή Λώλη, η δυνατή φωνή της παρουσιάστριας Δήμητρας Κοψάρη που ξεσήκωνε τον κόσμο και τα κάρβουνα πήραν φωτιά . . .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ