ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκατάσταση ζημιών και τοποθέτηση Φαναριών με παρέμβαση της Περιφέρειας στον Μύτικα

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου  κΑλέξανδρο Καχριμάνη στα Ιωάννινα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της  Τ.Κ Μύτικα Νικόλαος Ντίτσος.

Υπόψη του  κ.Καχριμάνη , ο οποίος είχε επισκεφθεί πρόσφατα τον Μύτικα, τέθηκε  η ανάγκη επίσπευσης των εργασιών στα τμήματα της τοπικής κοινότητας  που υπέστησαν ζημιές από τις κατολισθήσεις.
Ο  κ.Ντίτσος έμεινε  έκπληκτος από το ενδιαφέρον που έδειξε  ο κ.Καχριμάνης  για το θέμα και την   αμεσότητα  με την οποία αντιμετώπισε το πρόβλημα.
« Ο Περιφερειάρχης έδωσε εντολή στους υπηρεσιακούς παράγοντες να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την αποκατάσταση  των ζημιών αλλά και την θωράκιση του υπόλοιπου τμήματος  της παραλιακής ζώνης»τόνισε ο πρόεδρος της Τ.Κ.Μύτικα  σημειώνοντας ότι οι παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν άμεσα από  την πλευρά του παλιού τοιχείου.
Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στην διασταύρωση του Μύτικα ένα έργο για το οποίο, όπως αναφέρει ο κ.Ντίτσος,  έγιναν επανειλλημενα  υπομνήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο προυπολογισμός του έργου ανέρχεται στις  45 χιλιάδες ευρώ  ενώ θα είναι έτοιμο πολύ πριν το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τ.Κ Μύτικα  το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί  μια από τις «παγίδες» της παραλιακής Εθνικής Οδού και τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει την ζωή τους σε τροχαία τουλάχιστον 7 άτομα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δείτε τις περιοχές που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αύριο Τρίτη

20/03/2023, 5:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας με την ταινία “Η σκοτεινή πλευρά της καρδιάς/ Εl lado oscuro del corazon”

20/03/2023, 5:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Δημητρίου Συγκούνα

20/03/2023, 5:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

20/03/2023, 5:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα τοποθετήθηκε απινιδωτής

20/03/2023, 4:59 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Βράβευση του Δήμου Πάργας στην Verde Tec για την πρόοδο του στην διαχείριση απορριμμάτων

20/03/2023, 3:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites