Τρίτη, 11/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκατάσταση ζημιών και τοποθέτηση Φαναριών με παρέμβαση της Περιφέρειας στον Μύτικα

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου  κΑλέξανδρο Καχριμάνη στα Ιωάννινα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της  Τ.Κ Μύτικα Νικόλαος Ντίτσος.

Υπόψη του  κ.Καχριμάνη , ο οποίος είχε επισκεφθεί πρόσφατα τον Μύτικα, τέθηκε  η ανάγκη επίσπευσης των εργασιών στα τμήματα της τοπικής κοινότητας  που υπέστησαν ζημιές από τις κατολισθήσεις.
Ο  κ.Ντίτσος έμεινε  έκπληκτος από το ενδιαφέρον που έδειξε  ο κ.Καχριμάνης  για το θέμα και την   αμεσότητα  με την οποία αντιμετώπισε το πρόβλημα.
« Ο Περιφερειάρχης έδωσε εντολή στους υπηρεσιακούς παράγοντες να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την αποκατάσταση  των ζημιών αλλά και την θωράκιση του υπόλοιπου τμήματος  της παραλιακής ζώνης»τόνισε ο πρόεδρος της Τ.Κ.Μύτικα  σημειώνοντας ότι οι παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν άμεσα από  την πλευρά του παλιού τοιχείου.
Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στην διασταύρωση του Μύτικα ένα έργο για το οποίο, όπως αναφέρει ο κ.Ντίτσος,  έγιναν επανειλλημενα  υπομνήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο προυπολογισμός του έργου ανέρχεται στις  45 χιλιάδες ευρώ  ενώ θα είναι έτοιμο πολύ πριν το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τ.Κ Μύτικα  το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί  μια από τις «παγίδες» της παραλιακής Εθνικής Οδού και τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει την ζωή τους σε τροχαία τουλάχιστον 7 άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ