Δευτέρα, 06/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μαγικό »αντίο» από την Ελεονώρα Αποστολίδη

Ένα μαγικό αποχαιρετιστήριο ρεσιτάλ πραγματοποίησε χθες βράδυ στο πολιτιστικό κέντρο Πρέβεζας η δική μας Ελεονώρα Αποστολίδη.
Η Ελεονώρα ερμήνευεε έργα του Χατζιδάκι, Ραχμάνινωφ, Προκόφιεφ και Χάυδν σε μία συναυλία η οποία εντάχθηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Πρέβεζας. Την παρουσίαση έκανε η Αθηνά Παππά ενώ την συναυλία προλόγισαν ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας Κοσμάς Κορωναίος και ο νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης για θέματα πολιτισμού Νίκος Ανατολιωτάκης. Στο τέλος της εκδήλωσης η Ελεονώρα βραβεύθηκε από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη και από τον ερχόμενο  Σεπτέμβρη θα μας στέλνει τις μαγευτικές της νότες από την  Νέα Υόρκη, όπου θα συνεχίσει τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στο πιάνο, με πλήρη υποτροφία, στην τάξη του καθηγητή Paul Ostrovsky σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά πανεπιστήμια του κόσμου Conservatory of Music – Purchase College για τα επόμενα 5 χρόνια.

H Ελεονώρα Αποστολίδη γεννήθηκε στην Πρέβεζα στις 29 Απριλίου το 1995.
Το 2010 έλαβε Δίπλωμα πιάνου με βαθμό Άριστα και Πρώτο βραβείο υπό την επίβλεψη του Χαράλαμπου Αγγελόπουλου με τον οποίο συνεχίζει μαθήματα έως και σήμερα.Το Μάρτιο του 2010 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον 26ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου του Συνδέσμου Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης .Τον Νοέμβριο του 2011 αποσπά το τρίτο βραβείο στο πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου της «Τέχνης»,η τελική φάση του οποίου πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία της Δημοτικής Oρχήστρας της Θεσσαλονίκης.Έχει πραγματοποιήσει ατομικά ρεσιτάλ πιάνου σε πόλεις όπως Πρέβεζα, Λευκάδα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ