Δεξίωση πολιτικών, εκκλησιαστικών και Στρατιωτικών Αρχών την 25η Μαρτίου

Την 25η Μαρτίου 2013 μετά το πέρας της παρελάσεως ο διοικητής της 131ΣΜ κ. Ιωάννης Τσαντίρης παρέθεσε καφέ και αναψυκτικά στις πολιτικές, εκκλησιαστικές και στρατιωτικές αρχές του Νομού μας παρουσία πολλών ένστολων και συνταξιούχων αξιωματικών και υπαξιωματικών όλων των κλάδων και σωμάτων ασφαλείας μετά των οικογενειών τους.
Παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας κ. Μπούσιος Αθανάσιος , ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο γραμματέας της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης κ. Ιωαννίκιος , ο πάτερ Ηλίας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, ο αντιδήμαρχος κ. Ροπόκης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ο νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης για θέματα πολιτισμού κ. Νίκος Ανατολιωτάκης, η διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Σφονδύλη, η περιφερειακός σύμβουλος κα Δήμητρα Αναγνώστου, ο υποψήφιος Βουλευτής με την Ν.Δ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο-πολιτικός Μηχανικός κ. Στέργιος Γιαννάκης, η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Αγνή Σμπόνια, ο πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου Πρέβεζας-πολιτικός μηχανικός κ. Δημήτρης Παππάς, περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Λιμενικού Σώματος Αντιπλοίαρχος κ. Μακρής, ο αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας κ. Φώτης Νάκιας, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας κ. Απόστολος Βασδέκης, η Λιμενάρχης Πρέβεζας κ. Μαργέλη και ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού κ. Λαμπρόπουλος.
Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Πρέβεζας υποστράτηγος κ. Τσούτσης, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Πρέβεζας Σμήναρχος κ. Αθανάσιος Κεραμιδόγλου και ο πρόεδρος των εφέδρων αξιωματικών Ταγματάρχης εα κ. Π. Κιούλιας οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επαναλειτουργία της Διακλαδικής Λέσχης Ενόπλων Δυνάμεων μετά από αρκετά χρόνια δίνοντας πανηγυρικό και πατριωτικό τόνο. Πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και το εστιατόριο για το οποίο έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες από ένστολους τεχνικούς της 131ΣΜ για την εξυπηρέτηση των ένστολων εκπαιδευτικών αλλά και για όσους έχουν ανάγκη σίτισης  σύμφωνα και με την διάταξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ Πανου Παναγιωτόπουλου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites