ΠΡΕΒΕΖΑ: Με αξιώσεις η διεκδίκηση του 20ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών

 Η ανάγκη συνεργασίας προκειμένου η Πρέβεζα να διεκδικήσει με αξιώσεις και να διοργανώσει το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών – το οποίο αναμένεται να συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη – αναδείχθηκε  κατά τη διάρκειας της ανοικτής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε χθες  με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και της Ένωσης Νέων Αγροτών.
Στην συζήτηση τόσο  ο κ. Φραγκούλης όσο και ο κ. Κορωναίος από την πλευρά του δήμου επισήμαναν πως η δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενώ και ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Ιωάννου επισήμανε την πρόθεση της Π.Ε. Πρέβεζας να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην άρτια διοργάνωση του Συνεδρίου.Την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Ηπείρου εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, ο οποίος ήταν παρών στην συνάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο ο πρωτογενής τομέας. «Είναι η εποχή της παραγωγής και όχι της κατανάλωσης και γι αυτό θα στηρίξουμε όλους εσάς για να μετατραπεί το καταναλωτικό κράτος σε παραγωγικό»είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καχριμάνης, καλώντας τους Νέους Αγρότες μέχρι το τέλος του μήνα να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Λεωνίδας Ραβανός είπε μεταξύ άλλων ότι μετά τη θετική απάντηση του αντιπροέδρου της ΠΕΝΑ όλα δείχνουν πως το 20ο πανελλήνιο συνέδριο νέων αγροτών θα γίνει στην Πρέβεζα και ζήτησε τη βοήθεια όλων των φορέων για να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αναδειχθεί η περιοχή μας. Στο συνέδριο αναμένεται να παρουσιαστούν νέες καλλιέργειες αλλά και να γίνει έγκυρη ενημέρωση για τις πραγματικές συνθήκες στον αγροτικό τομέα και για τα πραγματικά περιθώρια ανάπτυξης της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Τέλος αποφασίστηκε την επόμενη Κυριακή να υπάρξει και νέα συνάντηση όλων των φορέων που συμμετέχουν στη διαδικασία προκειμένου να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη δυναμική διεκδίκηση του Συνεδρίου


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites