Τρίτη, 17/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρόγραμμα »Μαθητεία για Αποφοίτους» για τους απόφοιτους του 1ου ΕΠΑΛ

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ξεκινά το νέο Πρόγραμμα «Μαθητεία για Αποφοίτους». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Μαθητείας για τους νέους που έχουν μόλις αποφοιτήσει από την εκπαίδευση.
Μέσω του Προγράμματος θα παρέχεται στους νέους απόφοιτους η ευκαιρία να αποκτήσουν την πρώτη τους εμπειρία από την επαγγελματική ζωή κάνοντας Μαθητεία σε Επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο της Μαθητείας θα χορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας στους αποφοίτους υποτροφία 300 €, ενώ ταυτόχρονα θα καλύπτεται η ασφάλισή τους στο ΙΚΑ για τον κίνδυνο ατυχήματος. Η πρόσβαση σ’αυτό θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr .

Για το σκοπό αυτό καλούνται οι απόφοιτοι του 1ου ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας των σχ. ετών 2010-11 και 2011-12 καθώς και οι άρρενες απόφοιτοι του σχ. έτους 2009-10 οι οποίοι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, να εγγραφούν στο Σύστημα και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για – έως (4) – θέσεις Μαθητείας τις οποίες έχουν δηλώσει οι Επιχειρήσεις, μέχρι την Παρασκευή 08-03-2013.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.mathiteia4u.gov.gr ή να επικοινωνούν με το 1ο ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας στο τηλ. 2682028910 (Υπεύθυνη προγράμματος κ. Πανέλη Βασιλική).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ