Τρίτη, 22/10/2019

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα στο mypreveza.gr

Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα οργάνωσε ένα πετυχημένο και διαφορετικό παζάρι και το mypreveza.gr ήταν εκεί για να καλύψει ειδησεογραφικά το γεγονός.
Το άρθρο σχετικά με αυτή την εκδήλωση δημοσιοποιήθηκε την περίοδο που το mypreveza.gr γιορτάζοντας τις 300.000 προβολές τον πρώτο μήνα κιόλας λειτουργίας του, διοργάνωνε έναν μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα και η τύχη μας χαμογέλασε!
Με τη λήξη του διαγωνισμού βρεθήκαμε με ένα ανέλπιστο δώρο στα χέρια μας, με ένα μαργαριταρένιο κολιέ αξίας 280€, προσφορά του καταστήματος «Χρυσός –Ασήμι» του Τσάγκα Ιωάννη (Λ. Ειρήνης 60). Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας τόσο στον κύριο Τσάγκα όσο και στο mypreveza.gr και ιδιαίτερα στην κυρία Ανδριάνα Σολδάτου και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Με εγκαρδιότητα,
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα

Το mypreveza.gr ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα για τα πολύ καλά του Λόγια. Ο μόνος τρόπος να ανταποδώσουμε είναι με το να είμαστε δίπλα στο σύλλογο όποτε εκείνος μας χρειαστεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εμάς από τα παιδικά χαμόγελα!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ