Τρίτη, 22/10/2019

Έπεσε χοντρό ξύλο στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας-Στα χέρια ΜΑΤ και Αγρότες

Απίστευτες εικόνες στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Ανθήλης, όταν αγρότες επιχείρησαν αιφνιδιαστικά, σύμφωνα με το lamiastar.gr, να κλείσουν το δρόμο, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στη σημερινή συγκέντρωση συμμετείχαν πάνω από 400 αγρότες από όλη την Φθιώτιδα την Λοκρίδα και την Βοιωτία.

Όπως κάθε μέρα, οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί στο πλάι του δρόμου με σκοπό να εμποδίσουν τους αγρότες να κλείσουν το δρόμο.

Όταν τα ΜΑΤ είδαν τους αγρότες να κινούνται προς την Εθνική, έκλεισαν το δρόμο και τότε ξέσπασε «πόλεμος».

Οι αγρότες άρχισαν να πετούν ξύλα, πέτρες, καφέδες και νερά στους αστυνομικούς, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών.

Οι εικόνες που μεταδίδει το lamiastar.gr είναι απίστευτες. Στο video εμφανίζεται αστυνομικός να χτυπά με μανία αγρότη, την ώρα που εκείνος παλεύει με άλλο αστυνομικό!

Ο ίδιος ο αστυνομικός Διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης συνεπλάκη με τους αγρότες όταν επιχείρησε σύλληψη. Λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε τραυματισμένος και με σκισμένα ρούχα.

Τραυματίστηκε ακόμη ένας αστυνομικός αλλά και τέσσερις αγρότες, ενώ έγιναν και τρεις συλλήψεις!
Συνελήφθησαν ο πρόεδρος του Αγροτικού Παμφθιωτικού Συλλόγου, ο Ντ. Πανταζής μέλος του Παμφθιωτικού και ένας ακόμη από το μπλόκο του Δομοκού.

Οι τρεις οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνσης Φθιώτιδας, όπου συγκεντρώθηκαν αγρότες για να συμπαρασταθούν. Αλλά σύμφωνα με το lamiastar.gr, όσοι βρέθηκαν εκεί συνελήφθησαν επίσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ