ΠΡΕΒΕΖΑ:Διαδοχικές Επισκέψεις του Δημάρχου στην πρώην Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου

Διαδοχικές επισκέψεις σε τοπικές  κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου  πραγματοποίησε  σήμερα   , ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης συνοδευόμενος από τον  αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παντελή Μπαρτζώκα.

Ο κ.Μπαϊλης   παρακολούθησε την θρησκευτική εκδήλωση που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του  Αγίου Βλασσίου στην Κρυοπηγή ενώ αμέσως μετά    επισκέφθηκε τα σημεία εκείνα όπου  παρουσιάζουν  προβλήματα από τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο Δήμαρχος  και ο αντιδήμαρχος  συνομίλησαν με τους  ενοίκους του σπιτιού στην Κρυοπηγή  το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κατολίσθησης και τους ενημέρωσαν για την παραχώρηση  του  κτιρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου προκειμένου να μείνουν εκεί για όσο διάστημα χρειαστεί έως ότου, με την συμβολή του Δήμου,  ολοκληρωθούν οι διαδικασίες  παραχώρησης  οικοπέδου  για την ανέγερση νέας κατοικίας.
Ο κ.ΜπαΪλης  συνέχισε τις επισκέψεις του σε Ριζά, Χειμαδιό,Κανάλι και Καστροσυκιά  καθώς και στον  πάνω οικισμό της  Λυγιάς όπου επίσης  έχει σημειωθεί κατολίσθηση σε δρόμο  με αποτέλεσμα να αποκοπεί η επικοινωνία για  5 οικογένειες και να δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος για  την στατικότητα  μίας τουλάχιστον κατοικίας.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας  σε συνεργασία με την υπηρεσία της Πρόνοιας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια  για την  ενίσχυση των οικογενειών που καταρχήν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις κατοικίες τους ενώ  βάσει των εκθέσεων που έχει εκπονήσει η  τεχνική υπηρεσία  υποβλήθηκε σχετικό αίτημα προς  τα αρμόδια υπουργεία καταρχήν για την  εξασφάλιση  χρηματοδότησης για  την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών  και  στην συνέχεια για την εξεύρεση  των κονδυλίων που απαιτούνται για την υλοποίηση έργων οριστικής αποκατάστασης των ζημιών.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites