Τρίτη, 22/10/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Διοίκηση στο πλευρό των εργαζομένων -Κοινό μέτωπο στην Μάχη για το Νοσοκομείο


Ομόφωνα αποδεκτή έκανε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας την  πρόταση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο για το οργανόγραμμα του Ιδρύματος.

Όπως  γνωρίζετε το πρόσφατα εγκριθέν και  δημοσιευθέν  οργανόγραμμα του Νοσοκομείου Πρέβεζας  υποβάθμισε βίαια  το Νοσοκομείο  Πρέβεζας , τροχοδρομώντας  μια διαδικασία μετατροπής του σε «κλινική μιας ημέρας»  παρά τις , άνευ αντικρίσματος  όπως απεδείχθησαν, διαβεβαιώσεις  του βουλευτή κ. Δ. Τσουμάνη ότι το νοσοκομείο θα παρέμεινε  «ως είχε».
Ο  σύλλογός μας, στα πλαίσια των δράσεών του για την αποτροπή  της υποβάθμισής  του νοσοκομείου  αλλά και της αναβάθμισης  και βελτίωσης  των υπηρεσιών που παρέχει στους συμπολίτες μας , υπέβαλε  πρόταση  στη Διοίκηση του νοσοκομείου με την οποία
• Επαναφέρονται όλες οι οργανικές  θέσεις όλων των υπηρεσιών (ιατρικής, νοσηλευτικής, διοικητικής)   που κατάργησε το πρόσφατα  εγκριθέν οργανόγραμμα.
• Επαναφέρεται ως αυτοτελές  τμήμα η Ουρολογική κλινική του νοσοκομείου μας.
• Επαναφέρεται ως αυτοτελές τμήμα το Τμήμα Προμηθειών του Νοσοκομείου μας.
• Δημιουργείται  4ος τομέας στην Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου , ο Τομέας Ψυχικής Υγείας και έχουμε επανασύσταση   των δομών  Ψυχικής Υγείας (Κέντρο Ψυχικής Υγείας-Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο, Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης-Ξενώνας «Εστία» και  τα υποστηριζόμενα διαμερίσματα) που αποτελούν μονάδες του τομέα αυτού.
• Έχουμε επανασύσταση του τρίτου νοσηλευτικού τομέα.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας με  ομόφωνη απόφασή  της έκανε δεκτή την πρόταση του Συλλόγου Εργαζομένων και τη διαβίβασε ως αίτημα στο Υπουργείο  για την αναμόρφωση του οργανισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας ΚΛΙΚ ΕΔΩ: https://www.google.com/url?q=http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%25CE%2592%25CE%2595%25CE%25A58469079-0%25CE%25A3%25CE%25A3&sa=U&ei=RvokUYjbJ8bLhAfTv4CQBg&ved=0CAcQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNEQZaF532ITZrJbC81JkFalNeWwrg

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ