Κυριακή, 20/10/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Πρώτη αγορά αγροτών στην Ελλάδα δημιουργήθηκε εδώ και όχι στην Δράμα

Η Ένωση Νέων Αγροτών Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας  σας ανακοινώνει ότι  ύστερα από δημοσιεύσεις κυρίως στο Internet   όπου αναφέρουν ότι στην Δράμα  θα λειτουργήσει  η Πρώτη Αγορά Αγροτών (Farmer’s market) στην Ελλάδα  θεωρήσαμε σωστό να  σας  ενημερώσουμε  ότι η Πρέβεζα λειτουργεί την συγκεκριμένη αγορά  8 μήνες  .
Άρα η  Πρώτη Αγορά Αγροτών (Farmer’s market) στην Ελλάδα   λειτουργεί από της 16/6/2012  ενώ πιλοτικά  σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ εδώ και 4  μήνες  .
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πρώτο Farmer’s Market στην ανατολική Μακεδονία και Θράκης κι ένα από τα πρώτα που θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα στοχεύει αφενός στο να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να γνωρίσουν την τοπική αγροτική παραγωγή της Δράμας ώστε να την προτιμήσουν και αφετέρου να τους προσφέρει φθηνά οπωροκηπευτικά προϊόντα χωρίς την παρεμβολή μεσαζόντων.
Κάποιοι όμως   δεν διαβάζουν καθόλου  τα σωστά δημοσιεύματα  και ανακοινώνουν ότι θέλουν .
Η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας  θεώρησε  σωστό να αποκαταστήσει την αλήθεια για την προσπάθεια   που έχει κάνει τα τελευταία 2 χρόνια  ώστε να θεσμοθετηθούν   οι Αγορές  Αγροτών (Farmer’s market) στην Ελλάδα  σε συνεργασία  με την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.)  και το ΥΠΑΑΤ .

 Για την ΕΝΑ Πρέβεζας

Ο πρόεδρος                                    ο Γραμματέας

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι ΡΑΒΑΝΟΣ                       ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΡΟΥΒΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ