Συγκυβέρνηση προς αγροτικά μπλόκα: Η Καταστροφή θα συνεχιστεί λόγω δημοσιονομικής προσαρμογής , δεν ικανοποιούμε τα αιτήματα σας

Την ίδια ώρα όμως ικανοποιούνται τα αιτήματα των μεγαλοεπιχειρηματιών-εργολάβων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και τοκογλύφων δανειστών.

Μία είναι η λύση: ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. Το κεφάλαιο να χάσει ιδιοκτησία, κέρδη και εξουσία τώρα, για να καλυφθούν οι διατροφικές ανάγκες του λαού. Παλλαϊκός-πανεργατικός ξεσηκωμός λοιπόν για να επιβάλλουμε τις ανάγκες και τα δικαιώματα μας , γιατί η αντιμετώπιση της πείνας, η κάλυψη των διατροφικών αναγκών του λαού δεν είναι υπόθεση μόνο των αγροτών αλλά της ίδιας της εργατικής τάξης. Κλιμάκωση των αγώνων παντού, με τους αγώνες στα χέρια των αγωνιζόμενων. Όλη η εξουσία στις συνελεύσεις.
Κοινή ανατρεπτική δράση της αριστεράς που θέλει να συγκρουστεί με την κυρίαρχη πολιτική, για ένα πραγματικό, από τα κάτω κοινό μέτωπο φτωχομεσαίων αγροτών, εργαζομένων, νεολαίας και ανέργων, που μπορεί να σταματήσει τη βαρβαρότητα και την καταστροφή. Να ενωθούν όλα τα ρυάκια σε ένα ποτάμι διαμορφώνοντας ένα κέντρο αγώνα όλων των μαχόμενων δυνάμεων. Ενιαίο μέτωπο των αγροτικών μπλόκων του αγώνα, ομοσπονδιών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εργατικών κέντρων, πρωτοβάθμιων σωματείων και των συντονισμών τους, και όσων  θέλουν να συμβάλλουν , με θέμα τη δημιουργία πραγματικών μπλόκων στους δρόμους και στις πλατείες των πόλεων. Τα μπλόκα του αγώνα να καλέσουν πανελλαδική συνάντηση στην Αθήνα. Να μην σταματήσουμε αν δεν φύγουν. Μπορούμε να τους σταματήσουμε παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια μας, χωρίς κοινοβουλευτικές αυταπάτες και λογικές διαπραγμάτευσης με αυτούς που ρημάζουν τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων.
Επιμένουμε: για ανατροπή της συγκυβέρνησης,   διαγραφή του χρέους,  έξοδο από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση,  εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας,  δραστική φορολόγηση του κεφαλαίου,  μόνιμη εργασία , αύξηση των συντάξεων- μείωση των ορίων ηλικίας,  πλήρη ασφαλιστικά – εργασιακά δικαιώματα όλων(ανεξάρτητα θρησκείας-χρώματος –έθνους),  ενιαίος δημόσιος φορέας τροφίμων,  θεσμοθέτηση κατώτερων εγγυημένων τιμών σε όλα τα αγροτικά προϊόντα, παραγωγική ανασυγκρότηση με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες, με εργατικό έλεγχο και σε συνεχή σύγκρουση με τις καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής.
ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ –ΜΠΛΟΚΑ –ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ(ΝΑΡ)
συμμετέχει στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
25 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013  


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites