Σάββατο, 19/10/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σχολική Ημερίδα της Αντικαρκινικής Πρέβεζας στο Λύκειο Πάργας για την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας

Το Παράρτημα Πρέβεζας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα πλαίσια του προγράμματος σχολικής ενημέρωσης το οποίο έχει καταρτίσει, κατόπιν εγκρίσεως και από το υπουργείο παιδείας, πρόγραμμα το οποίο έχει ξεκινήσει από το σχολικό έτος 2011-2012 με ομιλίες- παρουσιάσεις στα σχολεία της πόλης μας, συνεχίζεται με πραγματοποίηση σήμερα την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, στο Λύκειο και Γυμνάσιο της Πάργας, ομιλίας –παρουσίασης με θέμα τον ιό HPV , την πρόληψη και τον εμβολιασμό κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας αλλά και τους εν γένει κινδύνους από τον συγκεκριμένο ιό.

Οι ομιλίες έγιναν από τους:
1. Ματσίρα Χρήστο, Γυναικολόγο, διδάκτορα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
2. Χατζόπουλο Γρηγόρη, Γυναικολόγο, υποψήφιο διδάκτορα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, γραμματέα του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Πρέβεζας.

Οι ομιλίες και το περιεχόμενό τους είναι εγκεκριμένες από τα υπουργεία υγείας και παιδείας, διανεμήθηκε ενημερωτικό έντυπο υλικό στου μαθητές με την φροντίδα της αντικαρκινικής εταιρείας και οι ομιλητές απάντησαν στις απορίες και στα ερωτήματα των μαθητών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ